Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 26 вересня 2021, 19:17
1041
0

Лаціо – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Перше римське дербі для Саррі та Моуріньо

| Оновлено 26 вересня 2021, 19:17
1041
0
Лаціо – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 26 вересня, у Римі на стадіоні «Стадіо Олімпіко» відбудеться матч шостого туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють місцеві «Лаціо» та «Рома». Стартовий свисток рефері Марко Гуіди з Торре-Аннунціати пролунає о 19:00 за київським часом.

Лаціо

Мауріціо Саррі підібрав «орлів» у міжсезоння, після відходу із займаної посади Сімоне Індзагі, проте результату в новому колективі зумів домогтися лише у двох стартових турах чемпіонату. При цьому, «бьянкочелесті» під його керівництвом примудрилися оступитися в першому поєдинку на груповому етапі Ліги Європи УЄФА проти турецького «Галатасарая» (0:1), чим ускладнили собі завдання виходу в раунд плей-оф із квартету з французьким «Марселем» і російським «Локомотивом». Очевидно, що успіхи в іграх проти скромних «Емполі» і «Спеції» точно не компенсують провалений міжнародний іспит, перед яким команда ще й примудрилася поступитися на внутрішній арені «Мілану» (0:2).

Останні два тури для «Лаціо» також обійшлися без перемог – «Кальярі» (2:2) і «Торіно» (1:1) отримували м'ячі в свої ворота, проте й відповідали при цьому в аналогічному масштабі. Цілком можливо, що пробуксовка команди пов'язана з переходом на нову тактичну схему 4-3-3, хоча наслідки таких перебудувань можна було передбачити ще в той момент, коли про призначення Саррі тільки з'являлися перші новини. Усе-таки, «орли» вирішили віддати команду під тренера, а не підшукати тренера під команду.

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Рома

Що ж до суперників «Лаціо» по дербі Вічного міста, «вовків» Жозе Моуріньо, то в їхньому таборі явно помітне серйозне зростання рівня моралі у футболістів, після приходу португальського наставника з репутацією сильного мотиватора. Утім, і це явище було досить легко прогнозованим, адже лише рідкісні колективи в кар'єрі Моуріньо стартували з невдалих серій, а ключові проблеми починали з'являтися вже після закінчення першого року роботи наставника в клубі. Швидше за все, «цукерково-букетний» період у «Ромі» ще в самому розпалі, що безпосередньо впливає на результати команди в позитивному ключі.

«Джаллороссі» вже поступалися в новому сезоні, але було це лише одного разу, та й то – у запалі боротьби в домашньому матчі проти «Верони» (2:3). Решта ж офіційних поєдинків нового сезону «Рома» незмінно завершувала перемогами, у тому числі і дебютний матч Ліги конференцій УЄФА проти софійського ЦСКА (5:1). Та й посеред поточного тижня, на відміну від того ж суперника за майбутнім дербі, команда Моуріньо, нехай і з вилученням наприкінці, обіграла фріульский «Удінезе» (1:0), тим самим зберігши свої позиції в лідируючій групі команд.

Орієнтовні склади

«Лаціо»: Рейна – Хісай, Ачербі, Луїс Феліпе, Марушич – Акпа-Акпро, Катальді, Луїс Альберто – Моро, Іммобіле, Андерсон.

«Рома»: Патрісіу – Калафьорі, Ібаньєс, Манчіні, Карсдорп – Крістанте, Верету – Мхітарян, Ель-Шараві, Дзаньоло – Абрахам.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутньому дербі «вовки» виявляться сильнішими, але при цьому команди порадують кількістю забитих м'ячів. Нашою ставкою буде позиція – «Рома» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 3.65 за лінією Parimatch.

26 вересня, неділя

«Лаціо» – «Рома»
Рим. «Стадіо Олімпіко». 19:00
Прямая ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Марко Гуіда (Торре-Аннунціата, Італія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

30 років ЕПОхи, або гонка, яка змінила все. Історія допінгу у велоспорті
Інші види | 20 квітня 2024, 11:23 13
30 років ЕПОхи, або гонка, яка змінила все. Історія допінгу у велоспорті

Sport.ua згадує гонку, яка на багато років змінила правила гри у світовому велоспорті

Ярмолюк взяв участь у найбільшій перемозі Брентфорда в АПЛ
Футбол | 20 квітня 2024, 19:04 0
Ярмолюк взяв участь у найбільшій перемозі Брентфорда в АПЛ

Відбулося два матчі чемпіонату Англії

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.