Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 26 вересня 2021, 02:20
1152
0

Валентина Шевченко – Лорен Мерфі. Прогноз і анонс на бій

Спів-головний поєдинок турніру UFC 266

| Оновлено 26 вересня 2021, 02:20
1152
0
Валентина Шевченко – Лорен Мерфі. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc. Валентина Шевченко

Бій відбудеться 26 вересня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) на «T-Mobile Arena» і стане спів-головним на PPV-турнірі UFC 266. Орієнтовний початок бою - 06:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Валентина Шевченко в шостий раз спробує захистити титул чемпіонки UFC у найлегшій вазі, зустрівшись в октагоні з Лорен Мерфі.

Шевченко (21-3) стабільно проводить по два захисти на рік. У 2019 році вона перемагала Джесіку Ай і Ліз Кармуш, в 2020-м - Кетлін Чукагян і Дженніфер Майю. У поточному році «Куля» билася в квітні на UFC 261, перемігши нокаутом у 2-му раунді Джесіку Андраде.

Мерфі (15-4) заслужила претендентський статус своєї серією з п'яти перемог. З 2019 року вона виграла у Мари Ромеро Борелли, Андреа Лі, Роксенн Модаффері, Лілії Шакірової і в червні на UFC 263 у Джоанн Колдервуд роздільним рішенням суддів.

Прогноз на бій

Мерфі - хороша ударниця, яка може нокаутувати. Однак Шевченко - одна з найкращих ударниць в історії жіночих змішаних єдиноборств. Вона могутніша і більш технічна за Мерфі на ногах, в цьому компоненті очікується повне домінування чемпіонки.

Що стосується партеру, то Мерфі також поступається «Кулі» в цьому компоненті. Можливо, єдиний шанс Лорен на перемогу - влучити лакі-панчем. У Шевченко є все, щоб фінішувати Мерфі ударами або сабмішном, але уродженка Аляски ще жодного разу не програвала достроково і, можливо, дотягне до кінця бою і цього разу.

Перемога Шевченко за очками

Сергій Лебедєв
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.