Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 26 вересня 2021, 02:21
350
0

Нік Діас – Роббі Лоулер 2. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC 266

| Оновлено 26 вересня 2021, 02:21
350
0
Нік Діас – Роббі Лоулер 2. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Бій відбудеться 26 вересня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) на «T-Mobile Arena» і cтанет одним з головних на турнірі UFC 266. Орієнтовний початок бою - 06:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Колишній чемпіон Strikeforce у напівсередній вазі Нік Діас і колишній чемпіон UFC у напівсередній вазі Роббі Лоулер проведуть реванш у середньому дивізіоні. 17 років тому на UFC 47 Діас відправив Лоулера в нокаут у другому раунді.

Діасу (26-10, 2 NC) минулого місяця виповнилося 38 років, і він не бився більше шести років. Останній раз він виходив в октагон на UFC 183 у січні 2015 року, поступившись в п'яти раундах Андерсону Сільві. Але тоді обидва завалили допінг-тести, і бій був визнаний таким, що не відбувся. А перед цим Діас програв за очками титульні сутички Карлосу Кондиту і Жоржу Сен-П'єру. Останній раз Діас перемагав 10 років тому на UFC 137, здолавши Бі Джея Пенна.

39-річний Лоулер (28-15, 1 NC) теж йде на серії з поразок, тільки він був куди активнішим всі ці роки. За останні чотири роки Лоулером були програні всі чотири поєдинки - Рафаелю Дос Аньосу, Бену Аскрену, Колбі Ковінгтону і Нілу Магні. З останнім Лоулер бився ще у серпні 2020 року, розгромно програвши за очками.

Прогноз на бій

Якщо врахувати, що Діас зберіг більшу частину своїх бійцівських кондицій, то в партері з його грепплерськими навичками він повинен домінувати, а в стійці за рахунок свого боксу як мінімум не поступатися рубаці-агресору Лоулеру.

Вважаємо, що все-таки обидва будуть битися на ногах, і Діас, будучи більш технічним ударником, візьме гору над Лоулером, який відверто здав. Думаємо, бій пройде всю дистанцію, цікаво, що цей поєдинок розрахований на п'ять раундів, незважаючи на те, що він є не головним і не титульним.

Перемога Діаса за очками

Сергій Лебедєв
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.