Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 26 вересня 2021, 02:52
782
0

ПСЖ - Монпельє. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

Парижани спробують здобути восьму перемогу поспіль.

| Оновлено 26 вересня 2021, 02:52
782
0
ПСЖ - Монпельє. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 25 вересня, в Парижі на стадіоні «Парк-де-Пренс» відбудеться матч 8-го туру чемпіонату Франції, у якому «ПСЖ» прийме «Монпельє». Стартовий свисток у матчі пролунає о 22:00 за Києвом.

«ПСЖ»

 

Підопічні Маурісіо Почеттіно проводять поки що ідеальний старт сезону, маючи 100%-вий результат після семи зіграних поєдинків. Як підсумок, з 21-м пунктом у активі з 21-го можливого, вони є одноосібними лідерами Ліги 1, та почувають себе цілком комфортно. Їхній найближчий переслідувач - «Марсель» - при одній грі в запасі має у своєму розпорядженні лише 14 очок.

Переможну серію у чемпіонаті Франції «ПСЖ» розпочав з виїзної перемоги над «Труа» (2:1), після чого відбулися виграші у «Страсбура» (4:2 вдома), «Бреста» (4:2 на виїзді), «Реймса» (2:0 на виїзді), «Клермона» (4:0 вдома) та «Ліона» (2:1 вдома) із «Мецом» (2:1 на виїзді). Дві крайні на сьогодні перемоги хлопці Почеттіно здобули на морально-вольових. У них вони забили переможні голи лише у компенсований час.

15 вересня «ПСЖ» взяв старт у групі Ліги чемпіонів, та був змушений у 1-му турі задовольнитися виїзною нічиєю 1:1 з «Брюгге». Зауважимо, що майбутня зустріч з «Монпельє» буде проведена парижанами напередодні поєдинку 2-го туру чемпіонського турніру проти «Манчестер Сіті» (28 вересня).

У суботу ввечорі на полі у лавах парижан точно не вийдуть Мессі та Рамос, а також Бернат, Верратті, Гарбі, Дагба та Курзава.

«Монпельє»

 

Команда Олів'є Даль'Ольо у турнірній таблиці французького чемпіонату займає 10 місце. У неї 9 очок, а саме - 2 перемоги, 3 нічиї та 2 поразки, при різниці м'ячів 15-13.

«Паладіни» стартували важко. У стартовій грі сезону вони програли 2:3 вдома «Марселю», а потім на виїзді розійшлися миром 3:3 із «Реймсом». Лише у 3-му турі «Монпельє» виграв 3:1 на своєму полі у «Лор'єна». Однак після цього команда знову поступилася (1:2 у гостях «Ліллю»), але одразу реабілітувалася, взявши три очки вдома у матчі із «Сент-Етьєном» (2:0).

У двох крайніх турах чемпіони Франції сезону-2011/2012 миролюбні. Вони на виїзді поділив очки з «Труа» (1:1), після чого вдома зіграли 3:3 із «Бордо».

На майбутній поєдинок у команди є три кадрові втрати - травмовані Ойонго, Сако та Тамаш.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «ПСЖ» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашої ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.22 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«ПСЖ»: Доннарумма - Керер, Маркіньос, Кімпембе, Мендеш, Рафінья, Данилу, Ді Марія, Мбаппе, Неймар, Ікарді.

«Монпельє»: Омлін - Суке, Естеве, Тулер, Козза, Феррі, Леруа, Молле, Саван’є, Мавідіді, Жермен.

25 вересня, субота

«ПСЖ» - «Монпельє»
Париж. Стадіон «Парк-де-Пренс». 22:00
ТБ-трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 2:0

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.