Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 25 вересня 2021, 11:16
7066
1

Енді РУЇС: «Джошуа виграє у Усика нокаутом у шостому раунді»

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі дав свій прогноз на мегафайт року

| Оновлено 25 вересня 2021, 11:16
7066
1
Енді РУЇС: «Джошуа виграє у Усика нокаутом у шостому раунді»
Getty Images/Global Images Ukraine

Український суперважковаговик Олександр Усик (18–0, 13 КО) 25 вересня у Лондоні вийде на ринг проти Ентоні Джошуа з Великобританії (24–1, 22 КО), який буде захищати титули чемпіона за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Енді Руїс (34–2, 22 КО) дав свій прогноз на бій:

«Джошуа більший за Усика, це більш сильний боєць. Усик буде трохи повільніше, тому що до цього бою він набере вагу. Він буде приблизно на 20 фунтів (9 кг) більше свого звичайного ваги. Джошуа контролюватиме бій за допомогою джеба і дистанції, але ніколи не можна сказати напевно. Усик – хитрий хлопець, лівша, любить рухатися по рингу. Але я не думаю, що він буде рухатися швидше, ніж Джошуа.

У Усика є деяка сила, тому що він нокаутував людей у ​​важкій вазі. Усик має тиснути на Джошуа і контратакувати, намагаючись нокаутувати Ентоні. Це все ще суперважка вага, і більш легкий хлопець може перемогти більш важкого.

Усик – лівша, і це важливо. Будь-якому бійцеві, який змагається з лівшею, зазвичай доводиться нелегко. Лівші різні, вони по-іншому наносять джеб, і треба стежити за їх правою рукою. Усик любить рухатися і завдає хороші удари. Може бути, Усик зможе завдати один з цих пострілів, як це зробив я, і змінити весь бій. У суперважкій вазі все можливо – все може статися.

Мій прогноз – Джошуа виграє нокаутом в шостому раунді. Він буде домінувати в бою і доб'є Усика. Джошуа буде використовувати дистанцію і свій розмах рук. Він став легше, тому я майже впевнений, що він буде пересуватися легше на ногах, буде рухатися і користуватися своїм розміром».

Нагадаємо, Енді Руїс сенсаційно переміг Ентоні Джошуа в 2019 році, але програв бій-реванш через півроку.

Джерело ESPN
Оцініть матеріал
(72)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
100 %. Але, думаю, ще раніше.