Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 вересня 2021, 17:38
1033
0

Челсі - Манчестер Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт поділився прогнозом на матч чемпіонату Англії

| Оновлено 25 вересня 2021, 17:38
1033
0
Челсі - Манчестер Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 6-го туру Прем'єр-ліги Англії «Челсі» - «Ман Сіті».

«Після п'яти турів в АПЛ лідирують три команди, які жодного разу не програли і тільки по разу зіграли внічию. Це «Челсі», «Ліверпуль» і «МЮ». Цікаво, що «Челсі», «Ліверпуль» і «Ман Сіті» в п'яти матчах пропустили лише по одному голу. У цьому сезоні в Європі і в Англії боротьба за титули буде ще більш конкурентоспроможною. Багато в чому це пов'язано і з трансферами. Мессі перейшов в «ПСЖ», Роналду став гравцем «МЮ», Лукаку перебрався в «Челсі». А у «Ліверпуля» відновився Ван Дейк! Цей список можна продовжити.

Але зараз проаналізуємо матч між фіналістами Ліги чемпіонів «Челсі» і «Ман Сіті». Тут є свій особливий підтекст взаємин між цими командами і їх головними тренерами. На даний момент в трьох матчах Тухель перемагає зіркового Гвардіолу. А Хосеп дуже амбітний і жадає реваншу. Але на мій погляд саме надатакуюча філософія Гвардіоли і відсутність ігрового командного балансу в цих матчах кардинально вплинули на підсумковий результат цих поєдинків. Хосеп повинен зробити зусилля над собою і внести корективи в ігрову модель команди. Йому потрібен до складу відбираючий опорник. Я маю право висловлювати свою думку. Я вважаю, що «Ман Сіті» потрібно було купити не Грілліша, а топ-форварда. Але Кейна, Роналду, Голанда або Левандовськи їм не вдалося купити в це міжсезоння. Мені незрозуміла покупка Грілліша, так як у «Ман Сіті» великий перебір гравців такого плану в команді. Я розумію симпатії Гвардіоли до таких гравців, як Грілліш, але у нього їх дуже багато. У новому сезоні вже в декількох матчах «городяни» не забили жодного м'яча. Це підтверджує мої слова про те, що «Ман Сіті» потрібен топ-форвард.

А «Челсі» з Тухелем грає дуже солідно, надійно, впевнено, з великим балансом і запасом. Покинули «Челсі» багато футболістів, а саме Томорі, Ван Гінкель, Мозес, Жиру, Абрахам, Батшуайі, Палмьєрі, Дзаппакоста, Зума, Дрінкуотер. А поповнили склад Чалоба, Сауль, а також зірковий Лукаку. Але у них і так був шикарний склад, який став ще сильніше з приходом бомбардира збірної Бельгії. Попередній раз лондонці програвали ще 23 травня минулого сезону чемпіонату Англії. Тоді вони поступилися «Астон Віллі» (1:2). З тих пір «Челсі» не помічає суперників на своєму шляху. Вони виграли Лігу чемпіонів, матч за Суперкубок УЄФА і вже перемогли «Зеніт» в новому розіграші найпрестижнішого єврокубка. З рахунками 3:0 «аристократи» перемогли «Тоттенхем», «Астон Віллу» і «Кристал Пелас». Також «Челсі» з рахунком 2:0 переміг «Арсенал». Тільки один матч вони зіграли внічию, а саме 1:1 з «Ліверпулем». І то в тому поєдинку лондонці цілий тайм грали в меншості.

У «Ман Сіті» зараз вирішальний, стратегічно важливий період. Після матчу з «Челсі» у них поєдинок Ліги чемпіонів з ПСЖ в Парижі. А потім у них виїзна зустріч з «Ліверпулем». У лондонців три вирішальних матчі на виїзді. У «Челсі» легше графік. Їм після цього поєдинку грати з «Ювентусом» і «Саутгемптоном».

У цих трьох іграх у Гвардіоли і «Ман Сіті» має проявитися майстерність. Також буде видно характер, тактична гнучкість, психологія переможців і так далі. Я тренер і я міркую з цієї позиції. Перемога «Челсі» над «Ман Сіті» мені бачиться більш реальною, ніж нічия в цьому матчі. Голів і гольових моментів багато не буде. Команди практично не пропускають. А ось класна тактична гра і шикарна техніка обох команд нас порадує», - сказав Грозний.

Матч «Челсі» - «Ман Сіті» відбудеться 25-го вересня. Початок зустрічі о 14:30.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сенсаційний виліт Алькараса. Визначено півфіналістів Мастерса в Маямі
Теніс | 29 березня 2024, 02:59 2
Сенсаційний виліт Алькараса. Визначено півфіналістів Мастерса в Маямі

Карлос несподівано програв Григору Димитрову, Александр Звєрєв вибив Фабіана Марожана

Кошмарний сон лисиць. Лестер може почати новий сезон в АПЛ із мінусом очок
Футбол | 29 березня 2024, 12:22 0
Кошмарний сон лисиць. Лестер може почати новий сезон в АПЛ із мінусом очок

Клуб звинуватила спочатку англійська Прем'єр-ліга, а потім і англійська Футбольна ліга…

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.