Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 27 вересня 2021, 20:52
1282
0

Сергій ПАЛКІН: «Інтер сподобався набагато більше, ніж Реал»

Гендиректор «Шахтаря» - про суперників команди по Лізі чемпіонів

| Оновлено 27 вересня 2021, 20:52
1282
0
Сергій ПАЛКІН: «Інтер сподобався набагато більше, ніж Реал»
ФК Шахтар Донецьк. Сергій Палкін

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін розповів про перемогу 4:1 над «Вересом» і охарактеризував наступних суперників в Лізі чемпіонів, «Інтер» і «Реал»:

– Сергію Анатолійовичу, з «Вересом» Роберто Де Дзербі здійснив ротацію. Це неминуче в графіку чемпіонату України, Ліги чемпіонів і з урахуванням того, що був матч за Суперкубок?
– Після такої гри, як з «Динамо» (Київ), має бути ротація, проте ніхто не очікував, що головний тренер поміняє так багато футболістів. Я вважаю, це заслуговує поваги. Поміняти дев'ять футболістів стартового складу – це дорогого вартує. Слід бути досить упевненим у хлопцях, які вийшли на поле, адже здебільшого це молоді гравці. За рахунку 1:1, звісно, ситуація була нервозною, але дякувати Богові, що змінили перебіг матчу й перемогли з гарним рахунком. Узагалі, після таких матчів, як за Суперкубок, складно бути на такому ж рівні. За великим рахунком, ми могли забивати більше чотирьох м'ячів, і це могло статися протягом перших 10 хвилин, але часом є труднощі з реалізацією. Чотири голи – теж чимало. Я вітаю хлопців: вони виклались і показали свій рівень.

– Де Дзербі постійно вимагає від гравців, аби вони більше забивали. Чи бачите ви розвиток футболістів у цьому, адже вони не зупинялися й за рахунку 3:1?
– Я взагалі хотів би відзначити Траоре, наскільки міцний його менталітет переможця. За рахунку 3:1, коли можна розслабитись, було видно його бажання забити ще і ще – це дуже важливо. Дай Боже, щоб таке бажання, як у нього, було у всієї команди. У цій грі, звичайно, Марлос був на висоті, Траоре та Ісмаїлі добре увійшли.

– Наступний матч – у Лізі чемпіонів з «Інтером». На вашу думку, чи стала ця команда сильнішою порівняно з попередньою зустріччю?
– Складно так оцінювати. Вони продали Лукаку, взяли кілька серйозних футболістів. Я дивився матч із «Реалом»: хоч вони й програли, однак у першому таймі мали забивати два голи однозначно. «Інтер» виглядає чудово. Якщо порівнювати з «Реалом», а це така сама пара, як була в нас минулого сезону, мені «Інтер» сподобався значно більше, ніж «Реал». Уважаю, що наразі за грою «Інтер» виглядає краще за всіх. Вони серйозно посилились і демонструють гарний футбол.

– Слоган цього матчу: «Час перемагати». Як уважаєте, чи допоможе те, що Роберто Де Дзербі має бекграунд зустрічей з «Інтером» у Серії А, знає особливості команди?
– Я сподіваюсь, що допоможе. Він, як ніхто інший, знає італійський футбол, знає «Інтер». Тому хочеться вірити, що нам це допоможе.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб
Футбол | 20 квітня 2024, 00:24 5
Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб

Іменитий француз може очолити «Манчестер Юнайтед»

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 24
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.