Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 28 вересня 2021, 23:00
1588
0

Реал – Шериф. Прогноз на матч Андрія Воробея

Прогноз експерта на матч Ліги чемпіонів

| Оновлено 28 вересня 2021, 23:00
1588
0
Реал – Шериф. Прогноз на матч Андрія Воробея
Getty Images/Global Images Ukraine

Екс-форвард збірної України і «Шахтаря» Андрій Воробей зробив прогноз на матч 2-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Реал» - «Шериф».

«Реал» в першому турі з рахунком 1:0 виграв на «Джузеппе Меацца» в «Інтера». «Шериф» - це непроста команда, яка зробила сюрприз у матчі з «Шахтарем». Тому говорити, що «Шериф» це аутсайдер, я не буду. І не можна недооцінювати таку команду. Але, я думаю, «Реал», граючи вдома на своєму стадіоні, переможе в цьому матчі. Також, я думаю, це буде мінімальна перемога. Не так уже й легко буде мадридцям, оскільки вони теж грають не зовсім яскраво. Свої голи вони забивають, але все одно зараз «Реал» грає не так феєрично. Думаю, це буде перемога «Реала» з мінімальною перевагою 1:0 або 2:1. Чи здатний «Шериф» забити на «Сантьяго Бернабеу»? Думаю так. «Шериф», принаймні, буде виглядати гідно. Ми вже побачили, як «Шериф» може грати.

Ліга чемпіонів 2000/2001 і перші ігри «Шахтаря» в Лізі чемпіонів з грандами? Ми тоді виходили грати з подвійною енергією, з характером. Ми грали всі матчі. Один матч був, а саме домашній з «Лаціо» в першому турі, коли у нас шансів не було. Ми тоді поступилися в Донецьку 0:3. В інших поєдинках ми грали добре і забивали. Звичайно, у нас не вистачало досвіду виступів у цьому турнірі, досвіду гра з такими командами, як «Лаціо» і «Арсенал». Ми були готові, але клас суперників був вище на той момент. Нам не вистачало тоді досвіду. У «Шерифа» зараз теж немає досвіду, але вони вже сюрприз піднесли, обігравши «Шахтар». Але, я думаю, з такими командами, як «Реал» і «Інтер», «Шерифу» буде складно. Але, я не думаю, що вони програють в Мадриді з великим рахунком», - сказав Воробей.

Матч «Реал» - «Шериф» відбудеться 28-го вересня. Початок зустрічі о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.