Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 29 вересня 2021, 03:51
8993
13

Тренер Усика: «Ф'юрі набагато повільніший, ніж Джошуа»

Сергій Лапін – про перспективи підопічного в поєдинку з чемпіоном WBC

| Оновлено 29 вересня 2021, 03:51
8993
13
Тренер Усика: «Ф'юрі набагато повільніший, ніж Джошуа»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі

Перший тренер новоспеченого чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Олександра Усика Сергій Лапін упевнений, що український боксер виграє у володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі.

«Чи додасть Джошуа до реваншу? У Джошуа своя школа, і він свою школу сьогодні показав. І більше, ніж він показав, він навряд чи покаже, тому що школа є школа. Тайсона Ф'юрі [Усик] обов'язково пройде. Ф'юрі набагато повільніший, ніж Джошуа. У Сані є гарна якість - він розумний. І найголовніше - він швидкісний. Дихає, як паровоз, рухається, як паровоз.

І ось ці всі недоліки ми приберемо - коли він входив у ближній бій, він тримав Джошуа. Хоча руки у нього коротші і він міг сміливо обробляти. Джошуа уявив, що зараз буде бомбування, але Саньок чомусь не бив, а тримав. Хоча руки коротші, були знизу - міг сміливо пробивати по животу.

З Ф'юрі це обов'язково треба буде робити. Ф'юрі - така нескладашка, і з ним робота саме в ближньому бою буде дуже потрібна. У Ф'юрі, коли до нього підходять, він починає з розмаху кидати руки. Це може травмувати, він може передпліччям вдарити, ліктем. Тому заходячи з ним у ближній бій, потрібно не боротися, а пробивати і йти за руку. Якщо він так само буде боротися, як з Джошуа, він отримає травму», - сказав Лапін.

25 вересня Олександр Усик став володарем відразу чотирьох чемпіонських поясів серед професіоналів, перемігши в Лондоні британця Ентоні Джошуа.

Оцініть матеріал
(75)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Misha-101
Вроде нормальный тренер, но Фьюри явно не медленней Джошуа, он хорош на ногах и постоянно двигает головой и финтит, для такого большого парня двигается он вообще отлично. Усику с ним будет намного тяжелее, но в любом случае Сане удачи!
Holiday
У Фьюри техника пьяного мастера.)
И обалденный костюм на фото.
Vladdal
Кстати, Фьюри... я читал много комментариев от разных людей - специалистов, действующих боксёров и "пенсионеров"... Но мне нигде не попался комментарий Фьюри по поводу боя Джошуа - Усик.
Я пропустил или он молчит?
Mykola Sonko
Такий собі коментар від чувака, на футболці якого написано "Каждий удар за Пу@йла.". Якщо Фьюрі повільний, то Джошуа тоді балярина. Тайсон дуже швидкий на реакцію, він такий самий технарь як і Усик. Тільки з потужним ударом і більший.
mrhami
эй жирный)
BekXan
Может быть хотя сомнительно.Он неадекват в тактике и может выкинуть для соперника что угодно плюс у него явно посильней удар чем у Джошуа.Так что это ещё тот не подарок для любого боксёра.А учитывая что он видел бой и зделал вывод.Первый бой Усика очень отличяется от боя с Джошуа.Даже Джошуа сделал выводы.
Taykitanin
Фьюрі "медленный"? Сумнівне твердження.
icebeer
Это точно тренер?
В ответке Джошуа переедет усика,а Фьюри вообще его (усика) в ринг вобьёт.