Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 жовтня 2021, 17:18
8231
0

Ньюкасл - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чи зможуть «сороки» піти із зони вильоту

| Оновлено 17 жовтня 2021, 17:18
8231
0
Ньюкасл - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 17 жовтня, на стадіоні «Сент-Джеймс Парк» в Ньюкаслі відбудеться матч восьмого туру англійської Прем'єр-ліги, в якому місцевий «Ньюкасл» прийме «Тоттенхем». Початок поєдинку заплановано на 18:30 за київським часом.

«Ньюкасл»

 

«Сороки» почали поточний сезон вкрай невдало. За підсумками семи ігор вони не здобули жодної перемоги, чотири рази програвши і тричі зігравши внічию, займаючи передостаннє місце. Безумовно, такі результати не можуть радувати ні уболівальників, ні нове керівництво. Саме тому вже кілька тижнів ходять чутки про звільнення Стіва Брюса з поста головного тренера «Ньюкасла». І хоч офіційно про це ще не оголошено, список кандидатів на його заміну з кожним днем ​​збільшується.

Відчутних змін в стані команди з Ньюкасла можна чекати вже взимку, коли нові багаті власники мають намір знатно витратитися і посилити команду якісними футболістами. А про оголошені цілі по перемозі в АПЛ і єврокубках всі вже чули. Так що чекаємо ще одну сильну команду в АПЛ.

Крім невдалого виступу в АПЛ «Ньюкасл» вже встиг вилетіти і з Кубка англійської ліги, вдома по пенальті поступившись «Бернлі».

«Тоттенхем»

 

Підопічні Нуну Ешпіріту Санту також в цьому сезоні поки не блищать. «Шпори» набрали 12 очок і поки йдуть лише восьмими. Вони чотири рази перемогли і тричі програли. Безумовно, завданням «Тоттенхема» буде потрапляння в топ-4 за підсумками сезону, але, відверто кажучи, впоратися з цим команді буде вкрай складно.

Команда з Лондона продовжує боротьбу в Кубку англійської ліги. «Шпори» вже пройшли «Вулверхемптон» і тепер зіграють проти «Бернлі».

Також «Тоттенхем» впевнено виступає на євроарені. Правда, думається, що участь в Лізі конференцій не доставляє особливої ​​радості ні фанатам, ні керівництву. Вони хочуть більшого. Проте, команда Нуну Ешпіріту Санту вже зіграла внічию з «Ренном» і розгромила «Муру». З виходом з групи у «Тоттенхема», звичайно, не повинно бути проблем.

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою 164 матчі. Невелика перевага на боці «Тоттенхема», який здобув 71 перемогу. На рахунку «Ньюкасла» 59 вікторій. Ще 34 зустрічі завершилися внічию.

Орієнтовні склади

«Ньюкасл»: Дарлоу, Річі, Фернандес, Кларк, Мерфі, Лонгстафф, Жоелінтон, Хейден, Хендрік, Гейл, Сен-Максімен.

«Тоттенхем»: Льоріс, Емерсон, Регілон, Дайєр, Ромеро, Ндомбеле, Хейб'єрг, Ло Чельсо, Сон, Лукас, Кейн.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 2.12 по лінії Parimatch.

17 жовтня, неділя

«Ньюкасл» – «Тоттенхем»
Ньюкасл. Стадіон «Сент-Джеймс Парк». 18:30
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 1:2
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.