Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 17 жовтня 2021, 02:34
408
0

Аспен Ледд — Норма Дюмон. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC Fight Night 195

| Оновлено 17 жовтня 2021, 02:34
408
0
Аспен Ледд — Норма Дюмон. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc

Бій відбудеться 17 жовтня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) в комплексі «UFC Apex» і стане мейн івентом турніру UFC Fight Night 195 (UFC Vegas 40). Орієнтовний початок бою - 04:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

№3 рейтингу напівлегкої ваги Ледд рухається до свого титульного шансу, на шляху у неї стане Дюмон, яка замінить травмовану екс-чемпіонку UFC у найлегшій вазі Холлі Холм.

Ледд (9-1) виграла в UFC 4 з 5 боїв. Останній раз вона билася у грудні 2019 року, закривши поразку Жермейн де Рандамі перемогою нокаутом у 3-му раунді над Яною Куницькою. Потім у Аспен чотири рази зривалися бої, двічі через її проблеми зі здоров'ям. У 2020 році вона порвала колінні зв'язки, а на початку жовтня її організм дав збій після того, як вона невдало намагалася влізти у найлегшу вагу, що призвело до скасування бою з Мейсі Чіассон на UFC Fight Night 193.

Дюмон (6-1) дебютувала в UFC з поразки нокаутом Меган Андерсон у лютому 2020 року, і з тих пір бразилійка виграла обидва поєдинки суддівським рішенням. У листопаді вона пройшла Ешлі Еванс-Сміт, а в травні - Філіцию Спенсер.

Прогноз на бій

Ледд - прекрасна ударниця з нокаутуючою потужністю. Її навички на ногах повинні стати ключовим фактором до перемоги. Шанс Дюмон на перемогу в партері, де за нею перевага. Але все ж, якщо тривалий простій радикально негативно не позначився на Ледд, то вона на класі повинна розбивати суперницю в стійці і, можливо, фінішувати її.

Перемога Ледд нокаутом у 1-му раунді

 

Сергій Лебедєв
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.