Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 17 жовтня 2021, 02:34
419
0

Джим Міллер — Ерік Гонсалес. Прогноз і анонс на бій

Поединок турнира UFC Fight Night 195

| Оновлено 17 жовтня 2021, 02:34
419
0
Джим Міллер — Ерік Гонсалес. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc. Джим Міллер

Бій відбудеться 17 жовтня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) в комплексі «UFC Apex» і стане одним з головних на турнірі UFC Fight Night 195 (UFC Vegas 40). Орієнтовний початок бою - 03:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

У легкій вазі 38-річний Міллер, який дебютував в UFC цілих 13 років тому, поб’ється з маловідомим дебютантом ліги Гонсалесом.

Міллер (32-16, 1 NC) повернеться після позитивного тесту на COVID-19 і двох поразок поспіль. У серпні 2020 року ветеран поступився одноголосним рішенням суддів Вінсу Пічелу і з таким же вердиктом Міллер завершив свій бій проти Джо Солекі у квітні.

«Примарний перець» Гонсалес (14-5) нічим примітним за свою кар'єру не відзначився. 29-річний боєць з Лос-Анджелеса виграв обидва свої поєдинки у поточному році: такого собі Озіеля Родрігеса він нокаутував за 37 секунд, а настільки ж безвісного атлета Самуеля Альвареса здолав одноголосним рішенням суддів.

Прогноз на бій

Гонсалес є темною конячкою протистояння. У клітці він проявив себе як непоганий кікбоксер, часто перемагаючи нокаутом. Однак у партері він не дуже сильний, а сильною стороною Міллера є грепплінг. Джим в минулому відмінний борець і володіє чорним поясом із БЖЖ.

Міллер за рахунок досвіду, класу і міцного підборіддя повинен нівелювати всі сильні сторони суперника в стійці, перевести його на землю і там здобути свою чергову перемогу здачею. Відзначимо, що «A-10» 18 з 32 перемог здобув сабмішном. До слова, йому вдавалося фінішувати сабмішном чинного чемпіона UFC у легкій вазі Чарльза Олівейру - визнаного майстра прийомів.

Перемога Міллера здачею у 1-му раунді

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.