Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 жовтня 2021, 14:15
1305
0

Минай — Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Яким буде дебют для головного тренера закарпатської команди?

| Оновлено 17 жовтня 2021, 14:15
1305
0
Минай — Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У неділю, 17 жовтня, відбудеться матч 11 туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться «Минай» та «Десна». Гра пройде в Ужгороді на полі стадіону «Авангард», початок - о 14:00.

Минай

Закарпатська команда знаходиться біля самого дна турнірної таблиці. «Минай» в дев'яти поєдинках набрав всього 6 очок, що стало причиною відставки головного тренера команди Василя Кобіна. Керівництво клубу оперативно знайшло йому заміну в особі Ігоря Леонова. Однак часу у нового коуча було зовсім мало - лише тиждень на те, щоб підготуватися до чергового суперника.

Після мінімальної перемоги над «Олександрією», що сталася ще в другому турі, «Минай» зміг набрати тільки три очки. Правда, в матчах з не найслабшими суперниками - команда зіграла внічию з «Зорею» (1:1), «Шахтарем» (1:1) і «Чорноморцем» (2:2). Однак три останні гри балів в таблицю не принесли. «Минай» на виїзді поступився «Ворсклі» (0:2) і «Металісту-1925» (0:1), а вдома програв «Львову» (1:2). До того ж команда вилетіла з Кубка країни. Тож перед наставником стоїть непросте завдання - перш за все, в гравців слід вселити впевненість у власних силах. А поки команда ділить 13-15 місця з «Львовом» та «Чорноморцем», випереджаючи аутсайдера гонки всього на 2 очки.

Десна

У чернігівської команди останнім часом справи теж йдуть не кращим чином. Після чудового старту - чотири перемоги в чотирьох стартових поєдинках - «Десну» почало лихоманити. Після двох поспіль розгромів (по 0:4 від «Динамо» і «Вереса») підопічні Олександра Рябоконя здобули в чемпіонаті лише одну перемогу. Рівно місяць тому вони вдома мінімально обіграли «Рух». А потім сталися поразки від «Металіста-1925» (1:2) і «Зорі» (0:2).

Все це призвело до того, що «сіверяни» опустилися на сьому сходинку турнірної таблиці. До того ж у команди явно намітився спад в атаці: якщо в перших чотирьох іграх було забито 9 м'ячів, то в наступних шести - тільки 4. З яким настроєм гравці підійдуть до матчу в Ужгороді - знову ж таки залежить від головного тренера.

Статистика команд

Між собою суперники в офіційних матчах зустрічалися лише двічі. У минулому сезоні в Чернігові сильнішими були господарі, однак забили єдиний гол з явного офсайду в кінцівці матчу, а до цього гравець «Миная» не реалізував пенальті - 1:0. Зате на «Авангарді» закарпатці взяли переконливий реванш - 3:1, причому знову заробили одинадцятиметровий, з якого і було відкрито рахунок.

Прогноз на протистояння

Букмекери віддають перевагу гостям. Насправді у них, зрозуміло, кращий підбір виконавців. Однак не слід забувати і про психологію. Напевно гравці «Миная», яких новий тренер випустить зі старту, постараються довести свою профпридатність. Припускаємо, що великої кількості забитих м'ячів глядачі не побачать і все може вирішити один-єдиний гол.

Орієнтовні склади:
«Минай»:
Кучер, Коваленко, Гончар, Байдал, Матіч, Петрусенко, Синьогуб, Кулієв, Векляк, Хахльов, Селезньов.
«Десна»: Литовка, Картушов, Селін, Ковтун, Масалов, Домбровський, Арвеладзе, Калитвинцев, Завійський, Болбат, Будківський.

17 жовтня, неділя

«Минай» – «Десна»
Ужгород. Стадіон «Авангард». 14:00
  ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Арбітр: Олександр Шандор (Львів)
МИНАЙ - ДЕСНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 0:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 1
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 18:50 0
Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини

Місце у воротах Луніна може зайняти Куртуа

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.