Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2211
3

Барселона - Валенсія. Прогноз на матч чемпіонату Іспанії

Гучна вивіска матчу середняків поточного чемпіонату

Барселона - Валенсія. Прогноз на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 17 жовтня, відбудеться матч дев'ятого туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому зіграють каталонська «Барселона» і «Валенсія». Зустріч пройде на стадіоні «Камп Ноу», стартовий свисток Хесуса Хіля Мансано прозвучить о 22:00 за київським часом.

Барселона
 

Каталонський клуб переживає дуже важкі часи. Практично кожен матч в поточному сезоні приносить істинним уболівальникам «синьо-гранатових» розчарування. Наслідки фінансової кризи в клубі та відсутність Ліонеля Мессі ще довго будуть позначатися на результатах команди, але найближчим часом треба хоча б зберегти обличчя і не втратити занадто багато вболівальницької аудиторії.
 
Після семи зіграних матчів «Барса» набрала лише 12 очок, що для клубу такого калібру - повний провал. Якщо поглянути на ігрову статистику, то за всіма показниками каталонці навіть зараз повинні бути в п'ятірці, але поки що не вистачає ні гостроти, ні реалізації, ні надійності в захисті. Можливо, звільнення Рональда Кумана могло б дати якийсь позитивний поштовх, але занадто велика сума компенсації не дає босам клубу розірвати контракт з не найуспішнішим тренером з Нідерландів.
 
У матчі з «Валенсією» не зіграють травмовані Педрі, Брейтуейт і Араухо. Є можливість побачити дебют Агуеро, який ніби як відновився після травми литкового м’язу. Під питанням участь Дембеле, поява якого очікується ближче до кінця місяця.

Валенсія
 

У «Валенсії» вистачає своїх проблем, команда вже давно не є четвертою силою в Іспанії. Після двох хороших сезонів з 2017 по 2019 роки почалася деградація, що вилилося у 13-е місце в попередньому чемпіонаті. У поточному сезоні ситуація не краща, після восьми зіграних турів команда взяла стільки ж очок, скільки і майбутні суперники, хоча початок був відмінним (три перемоги і нічия). На виїзді успіхи взагалі бувають рідко, вдалося виграти лише один матч в останніх 14 зустрічах.
 
Поки що «Валенсія» входить в топ-3 найкращих команд чемпіонату за якістю гри в обороні. А ось в створенні моментів у хлопців Хосе Бордаласа є невеликі проблеми, поки що рятує реалізація.
 
Що стосується кадрового потенціалу, то через дискваліфікацію матч пропустить основний центральний захисник Омар Альдерете. У всіх інших проблем немає.

Прогноз на протистояння
 

Раніше вивіска цього матчу обіцяла побачити цікавий матч, але зараз обидва клуби переживають не найкращі часи. І все ж, у домашніх стінах шансів у «Барселони» набагато більше.

Орієнтовні склади
 

«Барселона»: тер Штеген, десть, Піке, Гарсія, Альба, Френкі де Йонг, Бускетс, Гаві, Депай, Люк де Йонг, Фаті.
 
«Валенсія»: Сіллессен, Коррейя, Пауліста, Діакабі, Лато, Солер, Васс, Гільямон, Дуро, Гедеш, Гомес.

17 жовтня, неділя

«Барселона» – «Валенсія»
Барселона. «Камп Ноу». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хесус Хіль Мансано
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Cruijff
Ривками дивився другий тайм.
Результат хороший, вийшов вперше (як виявилось для мене) Агуеро.
В кінці тайму було 3-4 перспективні атаки, які гравці Барси не змогли реалізувати через відсутність зіграності і розуміння, яке сподіваюсь скоро з'явиться.
Ёкарный Бабай
Барса, Барса, Бааарса! Третий гол классный.
CheMP
интересно глянуть функционал и настрой Барсы сегодня перед ЛЧ с детства за Валенсию!