Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 17 жовтня 2021, 21:38
1611
0

Ювентус – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Перша дійсно серйозна перевірка для Моуріньо

| Оновлено 17 жовтня 2021, 21:38
1611
0
Ювентус – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 17 жовтня, у Турині на стадіоні «Альянц Стедіум» відбудеться матч восьмого туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють місцеві «Ювентус» і «Рома». Стартовий свисток рефері Даніеле Орсато з Чіо прозвучить о 21:45 за київським часом.

Ювентус


Важко було уявити, що відчували в глибині душі фанати «Старої Синьйори», коли їхня команда починала сезон без єдиної перемоги в трьох стартових турах. І це при тому, що ніякого Андреа Пірло більше немає на посаді головного тренера, а всі невдачі можна було сміливо записувати на рахунок Массіміліано Аллегрі, якого швидше прийнято асоціювати з найбільш успішним періодом у сучасній історії клубу. Однак, зараз «Ювентус» являє собою саме ту нищівну силу, якою і належить йому бути, виходячи з періоду становлення бренду.

У сучасному стані «зебр» куди більш актуальним стає питання підбору відповідних для них за рівнем суперників. Невдача на стартовому відрізку проти неаполітанського «Наполі» (1:2) вплинула на команду в психологічному плані, тому осічку проти наступного серйозного суперника, «Мілана» (1:1), можна було записати до розряду важких наслідків. А ось обіграти чинного володаря трофея Ліги чемпіонів УЄФА, лондонський «Челсі» (1:0), усупереч очікуванням багатьох, у «Ювентуса» цілком вистачило сил, що лише підкреслює імпульсивність команди Аллегрі.

Рома


Яскравий футбол, який супроводжується акцентом на досягнення результату, – саме те поєднання якостей гри команд під керівництвом Жозе Моуріньо на кращих етапах його тренерської кар'єри, заради якого португальський наставник і був запрошений на очільний пост у стані «вовків». Римляни на поточний момент намагаються якомога швидше закрити питання з виходом до наступного раунду Ліги конференцій УЄФА, для чого їм необхідно обігравати норвезький «Глімт» у двоматчевій дуелі, одразу після перемоги над луганською «Зорею» на виїзді (3:0). Однак, очевидно, що ніхто не повірить у те, що Моуріньо захоче «розміняти» настільки статусний матч на внутрішній арені заради успіху в грі проти скромного колективу в єврокубках.

Тим більше, що «Рома» вже встигла заборгувати своїм фанатам, поступившись у римському дербі проти «Лаціо» (2:3). Тут теж варто звернути увагу на один цікавий момент – «джаллороссі» двічі втрачали очки за ходом поточного сезону, і обидва ці рази супроводжувалися поразками з однаковим рахунком. Усі інші ігри завершувалися незмінними перемогами команди Моуріньо, а більшість із них – ще й з великим рахунком. Утім, експерти правильно зазначають – із серйозних опонентів у «вовків» у календарі були одні лишень сусіди за містом, тому в матчі проти «Ювентуса» і варто очікувати реальну перевірку їхніх амбіцій.

Орієнтовні склади


«Ювентус»: Щесни – Алекс Сандро, К'єлліні, де Лігт, Даніло – Бентанкур, Маккенні, Локателлі, Бернардескі – Кін, К'єза.

«Рома»: Патрісіу – Вінья, Смоллінг, Манчіні, Карсдорп – Дарбо, Верету – Мхітарян, Пеллегріні, Дзаньоло – Ель-Шаараві.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що команди не розчарують нас в плані результативності, однак невелика перевага все одно виявиться на боці господарів. Нашою ставкою буде позиція – «Ювентус» не програє і ТБ 3.5 з коефіцієнтом 3.60 за лінією Parimatch.

17 жовтня, неділя

«Ювентус» – «Рома»
Турин. «Альянц Стедіум». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Даніеле Орсато (Чіо, Італія)
Прогноз Sport.ua – 3:2
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.