Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 19 жовтня 2021, 16:22
2425
2

В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «У Боснії Україна буде свіжішою, ніж наш суперник»

Спеціаліст вірить в команду Олександра Петракова

| Оновлено 19 жовтня 2021, 16:22
2425
2
В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «У Боснії Україна буде свіжішою, ніж наш суперник»
УАФ

Відомий у минулому тренер і футбольний експерт В'ячеслав Грозний поділився думкою, що світить збірній України у вирішальному матчі відбору до ЧС-2022 проти Боснії і Герцеговини, який запланований на 16 листопада.

«Які шанси у збірної на вихід з групи? Відповідь на це питання ми отримаємо після 16 листопада, коли Україна зіграє з Боснією. Маю велику надію, що Україна виграє цей матч. До цього 13 листопада Боснія зіграє з Фінляндією, і я не впевнений, що боснійці обіграють фінів. Нас в цьому матчі влаштує нічия. Крім того, надію на матч з боснійцями бачу в тому, що тепер наша збірна буде свіжішою, ніж суперник, тому що 13 листопада ми не граємо, а Боснія повинна пристойно викластися з Фінляндією.

Ми ж чомусь зараз вже викинули білий прапор і починаємо ховати збірну. У Сергія Бубки є книга: «Спроба в запасі». У нас є ще одна спроба, один шанс. Значить, його можна використовувати. Не треба нарікати, що все так погано. Відрізками збірна в Фінляндії і з Боснією грала шикарно. Але чи багато у боснійців футболістів, які грають в Лізі чемпіонів? А у нас майже вся команда. І це ще одна причина того, що ми не добилися результату - фізичні кондиції. Боснійці не втомились, у них немає напруги, яка була у гравців «Шахтаря» і «Динамо» в нещодавніх матчах Ліги чемпіонів і в «класико». Наші футболісти навантажені матчами з величезним тиском на результат, тому команда так і підсіла.

Акумулятор треба заряджати, а як це робити, коли немає прохідних матчів? Футболісти не роботи. Тому ми повинні підтримувати збірну, незалежно від того, як вона зіграла. У нас же є категорія людей, для яких чим збірна зіграє гірше, тим краще. Це неправильно і так не повинно бути. Коли грає збірна і наші клуби в єврокубках, треба вболівати за всі наші команди», - сказав Грозний.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Андрущик
Да,Грозний ти забув про яйця,вони що не грають ніякої ролі?
Dfs2262ar
Но когда у руля сборной обиженный физрук-Петраков, то отпадает всякое желание смотреть эти матчи!🤷‍♂️