Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 жовтня 2021, 19:08
3521
1

Брюгге - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Протистояння Соболя і Зінченка

| Оновлено 19 жовтня 2021, 19:08
3521
1
Брюгге - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
twitter.com/ManCity

У вівторок, 19 жовтня, на стадіоні «Ян Брейдель» в Брюгге відбудеться матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому місцевий «Брюгге» прийме англійський «Манчестер Сіті». Початок поєдинку заплановано на 19:45 за київським часом. Арбітром зустрічі буде Іштван Ковач з Румунії.

Також в одній групі з цими командами знаходяться «ПСЖ» і «Лейпциг». Перед іграми третього туру розклад в квартеті такий: «ПСЖ» має в своєму активі чотири очки і йде першим, «Брюгге» набрав стільки ж балів і посідає другу сходинку, на рахунку «Манчестер Сіті» три пункти і третя позиція, а «Лейпциг» йде останнім без очок.

«Брюгге»

 

«Чорно-сині» стартували в поточному розіграші найпрестижнішого клубного турніру Європи з несподіваної нічиєї з «ПСЖ», а продовжили не менш несподіваною перемогою над «Лейпцигом». Ці ігри зробили «Брюгге» з явного аутсайдера групи одного з претендентів на вихід до плей-оф. Якщо команда зможе зачепитися за очки в матчах з «Манчестер Сіті», то і зовсім стане «грозою авторитетів».

У чемпіонаті Бельгії справи у «Брюгге» йдуть цілком непогано. За підсумками 11 турів в активі команди Філіпа Клемана 22 очка і вона ділить перше місце в турнірній таблиці з сенсаційним «Сент-Жіллуа».

Не допоможе команді з Брюгге в грі проти «ПСЖ» травмований нападник Рубен Провіденс. Також під питанням участь у грі Едера Баланти і Матея Мітровича.

«Манчестер Сіті»

 

«Городяни» почали груповий етап Ліги чемпіонів з впевненої перемоги над «Лейпцигом», а потім була поразка від «ПСЖ». Незважаючи на втрату очок, підопічні Хосепа Гвардіоли залишаються фаворитами в боротьбі за вихід до плей-оф. «Манчестер Сіті» потрібно довести свою перевагу над «Брюгге», двічі обіграти бельгійців і справу зроблено.

У чемпіонаті Англії «Сіті» поки йде третім, відстаючи на одне очко від «Ліверпуля» і на два пункти від «Челсі». Безумовно, тут вся боротьба ще попереду і думається, що «містянам» буде вкрай складно захистити свій чемпіонський титул. Також «блакитні» вже встиг програти «Лестеру» в Суперкубку Англії, а також перемогти «Вікомб» в 1/16 фіналу Кубка англійської ліги, і наступним суперником буде «Вест Хем».

У лазареті «Манчестер Сіті» знаходиться Ферран Торрес. Також можуть пропустити цю гру Едерсон і Габріел Жезус, проте вони з великою часткою ймовірності вийдуть на поле.

Історія зустрічей

 

Це буде перше очне протистояння команд.

Орієнтовні склади

«Брюгге»: Міньоле, Соболь, Нсокі, Хендрі, Клінтон Мата, Ланг, Ванакен, Рітс, Сова, Рікка, Де Кетеларе.

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Канселу, Стоунз, Ляпорт, Зінченко, Сілва, Родрі, Де Брюйне, Марез, Фоден, Стерлінг.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.30 по лінії Parimatch.

19 жовтня, вівторок

«Брюгге» – «Манчестер Сіті»
Брюгге. Стадіон «Ян Брейдель». 19:45
ТБ-трансляція на телеканалі Megogo
Прогноз Sport.ua — 1:3
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oliynuk_sport
Прогноз 1:2.