Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 жовтня 2021, 20:44
1365
0

Атлетіко – Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч Ліги чемпіонів

| Оновлено 19 жовтня 2021, 20:44
1365
0
Атлетіко – Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Атлетіко» - «Ліверпуль».

«Жереб далеко не завжди справедливий, тому іноді в одну групу потрапляють імениті, титуловані команди з великими амбіціями. «Ліверпуль» Клоппа не так давно вигравав Лігу чемпіонів, а також грав у київському фіналі проти «Реала». «Атлетіко» Сімеоне також неодноразово грав у фіналах Ліги чемпіонів. У минулому сезоні «матрацники» виграли чемпіонат Іспанії, випередивши «Реал» і «Барселону». Відзначимо, що «Мілан» і «Порту» з цієї групи також перемагали в Лізі чемпіонів.

У «мерсисайдців» повернувся в стрій їхній лідер Вірджіл Ван Дейк, тому вони знову в повному порядку, як в АПЛ, так і в Лізі чемпіонів. «Ліверпуль» виграв 3:2 у «Мілана» і 5:0 в гостях у «Порту». «Матрацники» після безгольової нічиї з «Порту» перемогли в гостях 2:1 «Мілан». Зараз в прийдешніх матчах багато що проясниться. «Атлетіко» за Дієго Сімеоне вніс певні корективи в бік контролю м'яча, чого раніше за ним не спостерігалося. У «матрацників» є свої козирі, тому вони обіграли «Барселону» з рахунком 2:0. До речі, «Мілан» «Атлетіко» переміг з 63 відсотками володіння м'ячем. За ударами по воротах статистика на їхню користь 22:7. Також у них краще була точність передач. Тому потрібно перестати розглядати «Атлетіко», як чисто контратакуючу команду. Мадридці сьогодні дуже збалансована команда зі своїм стилем. Так, Сауль пішов у «Челсі», але в «Атлетіко» повернувся Антуан Грізманн, який посилив атакуючий потенціал команди. У них в атаці є Луїс Суарес, Анхель Корреа, Жоау Фелікс та інші.

«Ліверпуль», на мій погляд, фаворит у всіх матчах цієї групи. «Мерсисайдці» постійно це підтверджують. Так, з «Ліверпуля» в ПСЖ пішов Вейналдум. Але в «Ліверпуль» прийшов хороший 22-річний захисник Ібраїма Конате. Я виділю цього 192-сантиметрового футболіста, за якого «мерсисайдці» пристойно заплатили. Також для «Ліверпуля» дуже важливо, що вони зберегли всіх своїх лідерів.

Я рідко буваю настільки категоричний, як зараз при аналізі цієї гри. Матч буде більше тактичним, ніж ігровим. Я не бачу реальних козирів для перемоги «Атлетіко». Для «матрацників» нічия в цій грі буде великим подарунком. Тому що сьогодні «Ліверпуль» змітає всіх на своєму шляху, як і «Баварія». Зауважте, що обидві ці команди, як і переможця Ліги чемпіонів «Челсі», очолюють німецькі тренери. Робіть висновки!», - сказав Грозний.

Матч «Атлетіко» - «Ліверпуль» відбудеться 19-го жовтня. Початок зустрічі о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 9
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 18:58 0
«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна

Джуд Беллінгем відзначив феноменальну гру українського воротаря

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.