Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 жовтня 2021, 20:01
1030
0

Брюгге - Ман Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч третього туру Ліги чемпіонів

| Оновлено 19 жовтня 2021, 20:01
1030
0
Брюгге - Ман Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Брюгге» - «Ман Сіті».

«У «Ман Сіті» з 25 вересня по 3 жовтня були зіграні три топових матчі. І всі ці поєдинки були зіграні в гостях. У Лондоні «містяни» обіграли «Челсі» (1:0)! Для Пепа це було принципово, тому що в минулому сезоні він програв Тухелю всі три поєдинки. Потім в Парижі вони поступилися 0:2 ПСЖ. Після цього «Ман Сіті» зіграв на виїзді 2:2 з принциповим суперником «Ліверпулем». Це був фантастичний футбольний бенкет для шанувальників футболу, адже в чотирьох командах зібрані великі футбольні особистості!

Після жовтневих матчів збірних «Ман Сіті» обіграв 2:0 «Бернлі» і з 17 очками продовжує погоню за лідером АПЛ «Челсі», у якого 19 балів, і «Ліверпулем» (18 очок). Природно, в матчі з «Бернлі» була проведена ротація перед поєдинком з «Брюгге». На мій погляд, це дуже правильно. Нам всім добре відомі амбіціі Гвардіоли. Він не заспокоїться до тих пір, поки не завоює з «Ман Сіті» трофей Ліги чемпіонів. У минулому сезоні він був поруч з трофеєм, але в фіналі його команда програла «Челсі». У цьому сезоні «містяни» в Лізі чемпіонів потрапили в одну групу з ПСЖ, де грає зірковий Мессі!

«Ман Сіті» програв ПСЖ в гостях і тому вичерпав ліміт на втрачені очки. Я з повагою ставлюся до всіх команд, але «Брюгге» просто не пощастило, оскільки вони потрапили під розлючений каток Сіті, який третім йде не тільки в АПЛ, але і в групі Ліги чемпіонів.

«Брюгге» зіграв 1:1 з ПСЖ і виграв на виїзді у хорошого непоступливого суперника «Лейпцига» (2:1). «Брюгге» тренує бельгійський фахівець Філіп Клеман. Так, бельгійський клуб продав в «Байєр» івуарійського захисника Оділона Коссуну, за якого леверкузенці заплатили 23 мільйони євро! Але «Брюгге» викупив у «Шахтаря» нашого українця Едіка Соболя і придбав у «Аякса» нападника збірної Нідерландів Ноа Ланга.

Незважаючи на те, що в матчах з ПСЖ і «Лейпцигом» бельгійський клуб володів м’ячем всього лише 35 відсотків, підсумкові результати його цілком влаштували. Але я хочу звернути увагу на те, що «Брюгге» дуже хороший в єдиноборствах, відборах, перехопленнях, дриблінгу, грі в повітрі, на стандартах. У них в складі дуже кваліфіковані виконавці з різних країн, де капітанствує вже протягом шести років гравець збірної Бельгії Ханс Ванакен. Це високорослий, пристойний, хороший футболіст.

Я хочу зазначити, що «Брюгге» дуже різко і швидко проводить атакуючі дії у відповідь. Також вони дуже багато б'ють по воротах. Наприклад, в матчі з ПСЖ «Брюгге» 16 разів пробив по воротах, а ПСЖ всього лише 9. За ударам в створ воріт рахунок на їхню користь 7:4. З-за меж штрафного майданчика «Брюгге» пробив 14 разів, ПСЖ - 7. У два рази краще статистика! Ця команда вміє грати. Вона дуже добре вміє грати!

Зрозуміло, що спарені матчі багато в чому визначають результат групових турнірів. ПСЖ зараз двічі обіграє «Лейпциг» і з 10 очками впевнено вийде лідером на фінішну пряму. Тому «Ман Сіті» зобов'язаний двічі перемагати «Брюгге», в чому я абсолютно впевнений. Немає сенсу говорити про склади і тактику. Все це йде на другий план, тому що зачеплено самолюбство Пепа, який бажає перемагати в усіх матчах і у всіх турнірах.

Гра буде хороша. Але при всій повазі до бельгійців, у «Брюгге» немає шансів у матчі з «Ман Сіті», - сказав Грозний.

Матч «Брюгге» - «Ман Сіті» відбудеться 19-го жовтня. Початок зустрічі о 19:45.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль
Футбол | 19 квітня 2024, 22:49 0
Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль

Увечері 19 квітня відбулися матчі 28-го туру чемпіонату Саудівської Аравії

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 172
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.