Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 21 жовтня 2021, 01:49
1743
0

Бенфіка — Баварія. Прогноз на матч Андрія Воробея

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку Ліги чемпіонів

| Оновлено 21 жовтня 2021, 01:49
1743
0
Бенфіка — Баварія. Прогноз на матч Андрія Воробея
ФК Баварія

Екс-форвард збірної України і донецького «Шахтаря» Андрій Воробей зробив прогноз на матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Бенфіка» - «Баварія».

«У перших двох турах «Бенфіка» зіграла внічию 0:0 з «Динамо», а також розгромила «Барселону» (3:0). «Баварія» також впевнено перемогла «Барселону» (3:0) і виграла у «Динамо» (5:0).

«Баварія» перед вильотом до Португалії розгромила «Байєр» з рахунком 5:1! Я дивився цей поєдинок. До 37-ї хвилині мюнхенці забили леверкузенцям п'ять м'ячів! Я вважаю, що «Баварія» зараз це найсильніша команда в Європі. Вони показують зараз космічний футбол. При чому можна сказати, що «Баварія» перемагає на одній нозі. У них є різні варіанти. Нагельсман змінює гравців періодично, даючи всім себе проявити. У мюнхенської команди великий запас, великий гандикап, багато хороших футболістів. Я думаю, в цьому матчі буде виїзна перемога «Баварії». Я не скажу, що «Бенфіка» слабка. Лісабонці гратимуть, але тут потрібно враховувати міць «Баварії».

Чи буде у Яремчука шанс забити? Яремчуку буде складно. Все-таки «Баварія» дуже добре грає в обороні. Хоча в матчі з «Байєром» мюнхенці пропустили один м'яч. Але, я вважаю, якщо Яремчук себе налаштує, у нього будуть гольові моменти. Але в цілому в матчі з чемпіоном Німеччини у «Бенфіки» буде мало шансів», - сказав Воробей.

Матч «Бенфіка» - «Баварія» відбудеться 20 жовтня. Початок зустрічі о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Андрій Воробей
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.