Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 21 жовтня 2021, 21:35
2029
0

ЦСКА Софія – Зоря. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч Ліги конференцій

| Оновлено 21 жовтня 2021, 21:35
2029
0
ЦСКА Софія – Зоря. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Зоря Луганськ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 3-го туру групового раунду Ліги конференцій «ЦСКА» Софія - «Зоря».

«Всі ми розраховуємо на позитивний для нас результат, розуміючи при цьому про всі складнощі. Не потрібно забувати, що влітку «Зорю» залишив ряд провідних футболістів. Це воротар збірної Боснії Нікола Василь, півзахисники Владлен Юрченко та Діма Іванисеня, а також захисник Йоель Абу Ханна. Мало хто звернув увагу (а я звертаю увагу на таке), що пішов з «Зорі» також латвієць Андрій Циганікс. Пішов в оренду і Сергій Гринь, з яким я працював в «Арсеналі». Гринь - хороший, швидкий, забивний футболіст! Також в оренду пішов Денис Янаков. Прийшли Максим Імереков, Сергій Булеца, Ахмед Алібеков і Ігор Снурніцин.

Тепер кілька слів скажу про ЦСКА. «Армійці» Софії зараз за втраченими очками лідери чемпіонату Болгарії. Я працював у цій прекрасній, гостинній країні, тренуючи іменитий софійський «Левські». Софійське елітне дербі - це не менш круте дербі, ніж українське між «Динамо» і «Шахтарем». Тоді вся Болгарія тривалий час жила в передчутті цих матчів. Давно це було і багато води утекло, але я до сих пір з теплотою і любов'ю згадую той час і підтримую стосунки з усіма тими, з ким мені і моїй родині було комфортно в Болгарії. Очолює ЦСКА 64-річний Стойчо Младенов, з яким я дуже добре знайомий. Ми з ним разом працювали в Казахстані. Наші команди в єврокубках грали. Стойчо Младенов - це системний, творчий тренер зі своїм баченням футболу. Він також має досвід роботи в Португалії, Греції, Саудівській Аравії, Єгипті. До речі, з липня 2021 року він уп'яте очолив «армійців». Працює він дуже успішно. А ЦСКА команда граюча, як і наша «Зоря». Тому ми побачимо цікавий матч з боку обох команд. При сьогоднішньому становищі в групі обидві команди зобов'язані грати на перемогу. Матч буде цікавим.

Повторюся, для мене є несподіваним те, що лідером чемпіонату Болгарії за втраченими очками є не «Лудогорець», а ЦСКА. Тим більше, з софійської команди в «Ростов» перейшов дуже забивний нападник Соу. У них дуже часто відбувається ротація. Зазначу, що через болгарський футбол проходить дуже багато талановитих футболістів з Європи і Південної Америки. Болгарія служить адаптаційним трампліном для того, щоб гравці переходили в сильні команди. До речі, Жуніор Мораес грав за ЦСКА. Країна з хорошим кліматом, компактна. Футбол там люблять. Складно «Зорі» буде з «армійцями». До речі, Скрипник з «Ригою» грав проти ЦСКА в рамках кваліфікації Ліги Європи в 2018 році. Тоді болгарська команда пройшла далі, перемігши в серії пенальті.

Природно, для мене, як для левскаря, ЦСКА Софія - найбільший подразник і найпринциповіший суперник. Не ворог, а суперник! У Болгарії я зміг би працювати в будь-якій команді, крім ЦСКА. Ні за які гроші я б не працював в ЦСКА. Є певні принципи! Але я поважаю цю команду. ЦСКА - це великий клуб, як і «Левскі». Там дуже сильні, імениті футболісти грали. Тому не просто буде «Зорі». Але не просто буде і ЦСКА. «Зоря» граюча команда і група атаки у луганчан хороша сама по собі. «Армійці» також люблять грати на атаку. Думаю, що забиті м'ячі ми точно побачимо», - сказав Грозний.

Матч «ЦСКА» Софія - «Зоря» відбудеться 21-го жовтня. Початок зустрічі о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Марсель – Бенфіка – 1:0 (пен. 4:2). Як Трубін програв серію. Відеоогляд
Футбол | 19 квітня 2024, 04:35 0
Марсель – Бенфіка – 1:0 (пен. 4:2). Як Трубін програв серію. Відеоогляд

Дивіться відео голів та огляд поєдинку чвертьфіналу Ліги Європи

Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті
Футбол | 18 квітня 2024, 07:15 1
Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті

Карло прокоментував перемогу «Реала» у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.