Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 жовтня 2021, 16:56
452
0

Крістал Пелес – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Сороки» навряд чи можуть розраховувати на першу в сезоні перемогу

| Оновлено 23 жовтня 2021, 16:56
452
0
Крістал Пелес – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 23 жовтня, відбудеться матч 9-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Крістал Пелес» на домашньому стадіоні «Селгерст Парк» прийматиме «Ньюкасл». Стартовий свисток пролунає о 17:00 за Києвом.

«Крістал Пелес»

 

«Склярі» під керівництвом попереднього головного тренера Роя Годжсона зайняли 14 місце в турнірній таблиці елітного дивізіону Англії, набравши 44 очки. Оскільки «Крістал Пелес» завершив чемпіонат ближче до зони вильоту, ніж до єврокубків, на тренерському містку очікувано відбулися зміни. На початку липня клуб очолив легенда збірної Франції Патрік Вієйра, який раніше виступав в АПЛ за лондонський «Арсенал» і «Манчестер Сіті».

Поки 45-річний фахівець не може похвалитися великими успіхами на тренерському терені, хоч в ньому і бачать перспективу. У перших восьми турах «Крістал Пелес» набрав всього лише вісім очок. Поразок було всього лише дві, але з нічийним результатом завершилися відразу п'ять поєдинків. Якщо клуб має намір в майбутньому боротися за єврокубкову зону, то потрібно набагато частіше перемагати.

«Ньюкасл»

 

Не так давно «Ньюкасл» перейшов у володіння консорціуму з Саудівської Аравії. У планах нових господарів вже через кілька років вийти на один рівень з найкращими клубами АПЛ. Однак в цьому сезоні, очевидно, «сороки» вестимуть боротьбу за збереження прописки в елітному дивізіоні. В даний момент вони займають 19 місце в турнірній таблиці, маючи в активі лише три бали – всі завдяки нічиїм.

Привести «Ньюкасл» до першої перемоги в сезоні вже в найближчому матчі постарається Грем Джонс, який став виконуючим обов'язки головного тренера після відставки Стіва Брюса. Цей поєдинок для клубу стане першим після змін на тренерському містку.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Крістал Пелес» в даному матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 2.00 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Крістал Пелес»: Гвайта – Мітчелл, Гехи, Куяте, Ворд, Шлупп, Рідевалд, Макартур, Заха, Матета, Айю.

«Ньюкасл»: Дарлоу, Річі, Фернандес, Кларк, Мерфі, Лонгстафф, Жоелінтон, Хейден, Хендрік, Гейл, Сен-Максімен.

23 жовтня, субота

«Крістал Пелес» – «Ньюкасл»
Лондон. Стадіон «Селгерст Парк». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 2:1
Денис Шаховець
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.