Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 жовтня 2021, 20:10
330
0

Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Верес – Маріуполь

В Луцьку відбудеться матч 12 туру Української Прем'єр-ліги

| Оновлено 24 жовтня 2021, 20:10
330
0
Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Верес – Маріуполь
НК Верес

Чергове «Ель Класіко» проходило на полі «Барселони». Для команди Кумана це була прекрасна можливість у випадку перемоги (і бажано - якомога впевненішої) повернути впевненість у свої сили і, що не менш важливо, переконати і вболівальників, і керівництво, що команда на вірному шляху.

Порівняно з лігочемпіонівським матчем проти «Динамо» Куман зробив лві заміни. В центр захисту вийшов Ерік Гарсія замість Ленгле, а в нападі Люка де Йонга замінив Ансу Фаті. В складі «Реала» все було без змін - та ж одинадцятка, що й в матчі з донецьким «Шахтарем».

Гра почалася досить монотонно. Господарі тримали м'яч, що було й не дивно, враховуючи свій ігровий стиль, проте нічого їм з цього витиснути не вдалося впродовж досить довгого часу. Забігаючи наперед, в першому таймі у них було буквально півтора момента. Але про все по порядку

Підопічні Анчелотті трохи почекали, звикли до темпу гри і почали відповідати. В центрі уваги був не Бензема, як очікувалося, а Вінісіус Жуніор, який на лівому фланзі постійно тримв в напрузі Мінгесу. Два супермоменти були створені бразильцем протягом буквально трьох хвилин. Спершу він пройшов на фланзі Мінгесу з Дестом, міг бити, але вирішив підставитися під фол Гарсії. Не вийшло.

А вже через дві хвилини бразилець вийшов сам на сам з тер Штегеном, обіграв його, не вдарив по пустих воротах, а почекав і ще раз обіграв. Тоді таки пробив, але захисники заблокували удар. Як виявилося, все було даремно - на початку епізоду форвард «Реала» був в офсайді.

Відразу ж відбувся перший момент «Барселони» - Депай промчався по лівому фланзі, прострілив в центр, Фаті злегка підправив і на ударній позиції виявився Дест. Як він пробив вище без перешкод метрів з десяти, не зрозумів ніхто.

Мабуть, таки закономірно забив «Реал». Причому це зробив той, від кого особливо не очікуали таких звершень - Алаба відібрав м'яч біля свого штрафного, віддав на Вінісіуса і рвонув вперед. Жуніор відпасував в центр на Родріго, а правий вінгер мадридської команди знову повернув на Алабу, що вже встиг добігти до лівого кута штрафного майданчика «Барселони». Українські вболівальники футболу мають пам'ятати гол Руслана Малиновського в ворота «Інтера» - австрієць майже аналогічно дуже сильним ударом поклав м'яч під праву штангу воріт тер Штегена.

До честі «Барселони», майже зразу вона могла відігратися. Все просто - Піке після подачі кутового Депаєм підрізав у дальній кут і трохи не потрапив.

В першому таймі максимум, що було створено  у час, що залишився до перерви - навіси з лівого флангу від обох команд, але до акцентованих ударів справа так і не дійшла.

Після перерви Куман пішов на зміни, випустивши замість правого захисника Мінгеси Феліпе Коутіньо. Бразилець досить вдало ввійшов в гру, незважаючи на те, що в «Барселоні» сплять і думають, як би його комусь впихнути, щоб розвантажити зарплатну відомість.

Активізувався також Ансу Фаті, новоспечена «десятка» «блаугранас». Проте активність була тільки в індивідуальних діях і не приносила ніяких матеріальних дивідендів. 

Перших реальних моментів довелося чекати хвилин п'ятнадцять після перерви. Справді «реальних» - Родріго і Бензема по черзі пробачили захист після обрізок, особливо погано зіграв Дест, віддаючи пас назад, але сам же виправив свою помилку і не дав форварду забити.

На 74 хвилині відбулася знакова подія - в «Ель Класіко» дебютував Серхіо Агуеро. Аргентинець, який так і не зіграв в «Барселоні» з Лео Мессі, міг забивати вже через 10 хвилин, проте головою пробив трохи вище воріт.

Арбітр додав цілих сім хвилин, і на третій з них здалося, що гра закрита. Васкес, як і Алаба, розпочав атаку і сам же її завершив ударом в пусті ворота з лінії воротарського майданчика після удару Асенсіо і сейву тер Штегена. Проте Агуеро все ж забив і, здалося, повернув інтригу - на 97 хвилині серхіо замкнув простріл Деста справа. Було занадто пізно - арбітр майже відразу дав свисток про закінчення гри.

1:2 - Кумана не звільнять, але справи команди, і так не ідеальні, погіршилися. А «Реал» після цієї перемоги зміг очолити турнірну таблицю Ла Ліги. Далі буде.

 

В суботу, 23 жовтня, відбудеться матч 12 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть рівненський «Верес» і полтавська «Ворскла». Гра пройде в Луцьку на полі стадіону «Авангард», початок - о 14:00.

«Верес» – «Маріуполь». Прогноз і анонс на матч чемпіонату України.

Прямую трансляцію поєдинку «Верес» - «Маріуполь» покаже телеканал «Футбол 2».

Також Sport.ua проведе текстову трансляцію поєдинку «Верес» – «Маріуполь». 

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем
Футбол | 28 березня 2024, 14:52 2
Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем

Колишній головний тренер «Динамо» вважає Романа найпрофесійнішим футболістом з тих, кого він бачив

Повісила бублик, але програла. Відома перша фіналістка турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 23:46 1
Повісила бублик, але програла. Відома перша фіналістка турніру в Маямі

Єлена Рибакіна у трьох сетах переграла Вікторію Азаренко у півфіналі змагань

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.