Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 жовтня 2021, 02:19
1812
10

Залишилися сусідами. Чорноморець і Львів в Одесі зіграли внічию

Суперники поділили очки, обмінявшись голами у другому таймі

| Оновлено 24 жовтня 2021, 02:19
1812
10
Залишилися сусідами. Чорноморець і Львів в Одесі зіграли внічию
ФК Чорноморець

Пізній вечір суботи українського футболу добігав кінця разом із поєдинком в Одесі, де в рамках 12-го туру української Прем'єр-ліги місцевий «Чорноморець» приймав ПФК «Львів» у протистоянні, яке експерти встигли нарікти у якості "битви за найбільш комфортні місця в підвалі турнірної таблиці".

І підопічні Юрія Мороза, і колектив Олега Дулуба, однаковою мірою не могли порадувати своїх шанувальників стабільністю в досягненні результатів. «Золоті леви» мали перевагу над опонентами лише в одному показнику – вони менше пропускали голів у свої ворота, проте й забивали львів'яни також менше за «моряків», тому тут уже треба було глядачам вибирати, на сторону якого саме стилю ставати у власних ваганнях.

Одесити взяли на себе конструктивну частину протистояння і в звітній грі. Стовідсотково переміщення футболістів «Чорноморця» по полю в першому таймі виглядало більш переважно, аніж у їхніх суперників, а потенційні гольові моменти одного тільки Георгія Цітаішвілі геть перекривали всі атакуючі пориви гостей. Команда Дулуба вийшла на футбольне поле без номінального форварда і, здається, зовсім не зрозуміла початкової тренерської задумки.

Возможно, это изображение (2 человека, люди занимаются спортом и текст «черное MO сеть отелей новый при OPгOBNA»)

«Морякам» було неможливо дорікнути в бажанні знову зіграти в швидкісний футбол проти суперника з проблемною захисною лінією, але було чітко помітно, що подібне прагнення підкошує точність виконання передач команди в завершальній стадії. Акцентованого пресингу «Чорноморець» на постійній основі так і не зміг організувати на чужій половині, а в тих небезпечних шансах, які у нього виникали, до завершення було досить далеко.

За інших рівних, «Львів», за великим рахунком, влаштовувала подібна гра. Однак, можна було неодноразово почути окрики з технічної зони з білоруським акцентом, які підштовхували гостей грати в більш відкритому стилі. Чи змінилося на цьому тлі щось в грі команд після перерви? Ні.

У цьому матчі було помітно, що ніхто нікуди не поспішає, та й піднімати темп було не вигідно жодній зі сторін. Усі прекрасно пам'ятали, що проблеми із захистом є у обох команд, тому так просто дарувати очки суперникам ніхто не хотів. Однак, під кінець матчу ми все-таки зуміли побачити «справжній» футбол.

Возможно, это изображение (5 человек, люди занимаются спортом и на открытом воздухе)

Ситуацію різко загострив дальній удар Михайленка з центральної зони перед чужим штрафним на 71-й хвилині. Його супроводжував рикошет від ноги Лекі, який відіграв голкіпера, а м'яч безтурботно після цього відправився в сітку. «Чорноморцю» після такого випаду було необхідно відстоювати власні володіння, але грати на оборону колектив Мороза не збирався.

Гру можна і потрібно було закривати одеситам уже через кілька хвилин, коли Смирний із пари метрів до чужих воріт пробив головою в поперечину, на дальній штанзі замикаючи навіс з кутового на правому фланзі від Цітаїшвілі. За старою-доброю традицією, «моряки» пропустили вже під час наступу опонентів у відповідь.

Проста подача Чир'яка з правого флангу до центру штрафного виявилася напрочуд точною. Ернест прийняв м'яча на груди, а вже наступним дотиком розстріляв чужі ворота. Другий результативний удар у цій грі закрутив інтригу ще дужче, і команди з радістю підтримували взятий темп аж до фінального свистка.

Возможно, это изображение (2 человека, люди занимаются спортом, люди стоят и на открытом воздухе)

Під завісу поєдинку суперники продовжили обмінюватися гострими випадами, а коли Смирний на початку компенсованого часу з навіть більш вигідної ситуації перед чужими воротами знову примудрився влучити в перекладину, то всі чекали чергового випаду гостей. Ось тільки він формально мав місце бути ще до цього, але удар через себе від Нича пройшов над воротами. Висновок досить простий – грати варто було розпочинати явно не в останню чверть години.

У наступному турі одеський «Чорноморець» зіграє в гостях проти полтавської «Ворскли», а ПФК «Львів» буде проводити матч на виїзді проти ковалівського «Колоса».

Українська Прем'єр-ліга. 12-й тур.

«Чорноморець» - «Львів» - 1:1

Михайленко (71) - Ернест (77)

Путря (39), Цитаїшвілі (55), Вачіберадзе (65) - Брікнер (32), Зозуля (54), Грисьо (86)

«Чорноморець»: Кучерук, Дубко, Біловар, Вантух, Путря, Кузик (Авагімян, 70), Михайленко, Вачіберадзе (Ісаєнко, 69), Смирний, Цитаїшвілі, Бугай (Ванат, 70).

«Львів»: Ільющенков, Брікнер, Романчук, Лека, Якимець (Ременяк, 59), Чірьяк (Нич, 59), Довгий, Зозуля (Грисьо, 75), Ернест, Політило, Альваро (Семенів, 67).

Арбітр: Олександр Солов'ян (Київ)

Стадіон «Чорноморець» (Одеса)

ЧОРНОМОРЕЦЬ - ЛЬВІВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владислав Антонов
Прикро, що в Одесі та Львові немає амбіційних та конкурентних футбольних клубів. Інфраструктура є, фанатська база є, а нормального адекватного керівництва на чолі немає
Igor Kondratov
Как же не хватает Черноморцу амбиций. Сельские клубы в Премьер лиге играют лучше и выходят в еврокубки.
PFCLviv
https://www.youtube.com/watch?v=QB9BjPWG6FQ
АКАДЕМИЯ «ФК ЛЬВОВ» - ФУТБОЛЬНАЯ СЕМЬЯ в Украине/ САМЫЙ ДУШЕВНЫЙ ВЫПУСК!
Академия украинского футбольного клуба «Львов»- малоизвестное место , которое "пропитано" любовь к футболу.В этом выпуске я покажу вам всю атмосферу этой футбольноЙ СЕМЬИ, и вы найдёте Ответы на следующие вопросы:
-КАК УСТРОЕНА Академия львовского клуба?
-КАК воспитывают молодых футболистов с самого раннего возраста?
-КТО окажется сильнее на футбольном поле: БЛОГЕР или Профессионалы!? и многие другие вопросы, ответы на которые , ТЕБЯ ВПЕЧАТЛЯТ!
ОБЯЗАТЕЛЬНО ДОСМОТРИ ЭТО ВИДЕО До КОНЦА!
===================================================
Звичайно, що з академією ФК Рух нам не зрівнятись але ми теж даємо можливість хлопчакам вчитись футболу!
Serg Wojcev
судьи гнобят черноморец так как и динамо с подачи кротофермы когда уже павелко ахметов сядут в тюрягу только за футбол
PFCLviv
Треба йти до церкви...
IgorDK
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил