Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 жовтня 2021, 22:29
2010
0

Манчестер Юнайтед – Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч чемпіонату Англії

| Оновлено 26 жовтня 2021, 22:29
2010
0
Манчестер Юнайтед – Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 9-го туру Прем'єр-ліги Англії «Манчестер Юнайтед» - «Ліверпуль».

«Повернення Роналду в МЮ говорить про бажання манкуніанців повернути собі переможну ходу у всіх турнірах. МЮ завжди славився своїм характером. Він це підтвердив і в матчі Ліги чемпіонів з «Аталантою». Програючи 0:2, МЮ включив внутрішні резерви і в підсумку переміг з рахунком 3:2 з вирішальним голом у виконанні кого, як ви думаєте? Звичайно, Кріштіану Роналду! Як завжди, Роналду забиває практично в кожному матчі, в якому бере участь.

МЮ і до літніх трансферів мав сильний кадровий потенціал. А з приходом Роналду, Варана, Санчо і Лінгарда (він повернувся з оренди), маючи ще в наявності цілу групу сильних гравців, у них є два рівноцінні склади. МЮ може боротися в усіх турнірах за титули. На манкуніанців чекають чотири супергри. Після «Ліверпуля» у них матчі з «Тоттенхемом», «Аталантою» і «Ман Сіті». Як вам такий календар? За результатами в цих матчах ми побачимо реальний рівень МЮ на сьогоднішній момент.

«Ліверпуль» після повернення Ван Дейка феєрично грає скрізь. У Лізі чемпіонів вони три матчі виграли. У 8 матчах АПЛ вони 5 разів перемогли і 3 рази зіграли внічию. «Ліверпуль» дуже багато забиває. В середньому три м'ячі за гру! До речі, у МЮ 2 забитих м'ячі за матч.

Невже знайдеться хоч один шанувальник футболу, який при такому атакуючому потенціалі обох команд (5 забитих м'ячів за гру) може припустити безгольову гру? Це практично неможливо. У кожній з команд всі гравці особистості! Так, і захисники у них високої кваліфікації. Але успішно протистояти великій групі атакуючих майстрів буде нерозв'язним завданням. У кожної команди свої лідери, козирі і своя філософія гри. Але команда Юргена Клоппа зараз, як і машина «Баварії», виглядає дуже сильно і потужно. Тому для МЮ навіть нічийний результат в цьому поєдинку буде не гіршим варіантом.

Такі матчі не можна пропускати! До речі, ці вихідні підготували нам цілу розсип топ-матчів з різних європейських чемпіонатів. Попереду фантастичне видовище і бенкет сучасного футболу за участю топ-футболістів. Не здумайте пропустити!», - сказав Грозний.

Матч «Манчестер Юнайтед» - «Ліверпуль» відбудеться 24-го жовтня. Початок зустрічі о 18:30.

________________________________________________________________________________________________________

В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 16
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Триразовий переможець ЛЧ дуже близький до того, щоб очолити Баварію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:13 1
Триразовий переможець ЛЧ дуже близький до того, щоб очолити Баварію

Зінедін Зідан може повернутися до тренерської діяльності

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.