Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 24 жовтня 2021, 17:19
1371
0

Барселона – Реал Мадрид. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз від експерта на поєдинок чемпіонату Іспанії

| Оновлено 24 жовтня 2021, 17:19
1371
0
Барселона – Реал Мадрид. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 10-го туру іспанської Прімери «Барселона» - «Реал» Мадрид.

«Це не звичайний матч Ла Ліги, а протистояння філософій і ідей з багаторічною історією. Зараз «Барселону» і «Реал» об'єднує те, що вони напередодні в Лізі чемпіонів билися з лідерами українського футболу «Динамо» і «Шахтарем». «Барса» 1:0 обіграла динамівців, взявши перші очки в цій Лізі чемпіонів. А «Реалу» вдалося крупно обіграти «Шахтар» в Києві (5:0) і вони продовжують боротьбу за лідерство в групі після несподіваної поразки від «Шерифа» (1:2).

До речі, «вершкові» 3 жовтня вже грали в Барселоні, правда, з «Еспаньолом». Мадридці поступилися в тій зустрічі 1:2. Іменитий Карло Анчелотті після уходу з клубу Варана і Рамоса, а також через травми багатьох футболістів, у багатьох матчах зіткнувся з проблемами в обороні. Він вирішує ці проблеми переходом в сторону атакуючих дій. А в атаці у «Реала» Бензема і Вінісіус.

Про проблеми «Барселони» говорять всі. Відхід до ПСЖ Мессі став справжнім шоком для всіх. Чіткої відповіді, як грати «Барсі» без Мессі, поки що немає. Є проблеми з грою і результатами. Вони програли «Бенфіці» (0:3), «Баварії» (0:3) і «Атлетіко» (0:2). Також вони грали внічию з середняками Ла Ліги. Так, команду покинули Грізманн, П’янич і Трінкао. А взяли вони не так багато футболістів. Ерік Гарсія - це гарне посилення. Також прийшли в «Барсу» Агуеро (до речі, Серхіо приходив з бажанням грати разом з Мессі), а також нідерландці Депай і Люк Де Йонг.

Спостерігаючи за грою «Барси», я звернув увагу, що без Мессі багато гравців групи атаки не знаходять кращих варіантів. Також зауважується такий момент, коли двоє гравців взаємодіють, а їм нікому віддати пас. У них немає тих самих трикутників, які є у «Ман Сіті» і «Баварії». Сьогодні «Реал» виглядає цілісним і органічнішим.

Таке дербі неможливо прагматично передбачити і проаналізувати. Там вийдуть на перший план емоції, характер, командний дух. Тут важливі колективність зусиль. Але при всіх моїх багаторічних симпатіях до гри каталонців, на перемогу в цьому матчі шанси у «вершкових» трохи вище. А ось нічия в цьому матчі буде на руку їхнім конкурентам. Передбачаю забиті м'яч у виконанні кожної з команд», - сказав Грозний.

Матч «Барселона» - «Реал» Мадрид відбудеться 24-го жовтня. Початок зустрічі о 17:15.

________________________________________________________________________________________________________

В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. Чорноморець зіграє два матчі з Шахтарем у Києві
Футбол | 25 квітня 2024, 14:42 40
ОФІЦІЙНО. Чорноморець зіграє два матчі з Шахтарем у Києві

Ініціатором перенесення ігор був одеський клуб

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.