Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 28 жовтня 2021, 02:09
3808
18

Чорноморець – Шахтар. Прогноз і анонс на матч Кубку України

Чи готовий Де Дзербі йти за ще одним трофеєм?

| Оновлено 28 жовтня 2021, 02:09
3808
18
Чорноморець – Шахтар. Прогноз і анонс на матч Кубку України
ФК Шахтар Донецьк

У середу, 27 жовтня, в Одесі на стадіоні «Чорноморець» відбудеться матч 1/8 фіналу Кубка України з футболу, у якому зіграють місцевий «Чорноморець» та донецький «Шахтар». Стартовий свисток рефері прозвучить о 19:30 за київським часом.

Чорноморець


Повернення «моряків» до «елітного» дивізіону українського футболу, яке відбулося цього сезону, було досить важливою подією для міста-мільйонника, яке не було довгий час до цього не представлений у найвищому дивізіоні. Проте, завойовував путівку в УПЛ склад із одних футболістів «Чорноморця», а ось самі виступи розпочали вже зовсім інші. Фактично на рівному місці через це виник конфлікт між активною частиною вболівальників та керівництвом, тренерським штабом і гравцями, від якого виступи команди точно не покращилися.

Лиха прикупивши, але Юрій Мороз продовжує вести до нових успіхів юне покоління вихованців академії київського «Динамо», які грають разом із представниками колишнього кістяка «Чорноморця». Сказати, що одесити дивують у своєму прогресі, неможливо, оскільки «моряки» все ще не змогли вийти з підвалу турнірної таблиці, хоча й намагаються грати в «молодіжний» атакуючий футбол, який міг би залучити публіку на трибуни навіть за таких результатів, якби не обставини. «Чорноморець» не перемагав із того часу, як пройшов «Прикарпаття» місяць тому на попередньому етапі Кубка (4:1), але вже незабаром одесити мають пройти через досить серйозне випробування.

Шахтар


Чи знає Роберто Де Дзербі про видатну «кубкову» історію його поточного клубу? У цьому є достатньо приводів, аби засумніватися. Однак, із чим точно сперечатися ніхто не стане, то це з тим, що амбітний італійський наставник є спраглим до завоювання трофеїв у своїй нетривалій тренерській кар'єрі. До чого це може призвести, зуміло пізнати в нещодавньому минулому на собі київське «Динамо», яке зробило невдалу спробу захистити від зазіхань непримиренного опонента Суперкубок України (0:3). «Шахтар» уже найближчим часом вступить у боротьбу за ще один трофей, а про те, що керівництво команди ставить перед гравцями та тренерським штабом завдання здобути і Кубок України, зайвий раз згадувати не варто.

Тим паче, що є всі підстави вважати, що Роберто Де Дзербі має за підсумками осінньої єврокубкової кампанії якось перекривати потенційну невдачу, де команда, м'яко кажучи, зовсім себе не проявляє. «Шахтар» має вже найближчим часом пройти через достатньо насичений відтинок сезону, по завершенню якого можна буде давати перші обґрунтовані оцінки роботі нового тренерського штабу. Окрім того, у команди явно є проблеми з психологією переможця, і де ще, як не у матчах на виліт, просто не видно можливості повернути їй упевненість у власних силах.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Чорноморця» та «Шахтаря» раніше перетиналися 125 разів у рамках різноманітних національних змагань. Спостерігається явна перевага донеччан у плані здобутих результатів – 68 перемог проти 25 нічиїх та 32 поразки. Востаннє суперники грали в офіційному матчі цього літа – гра завершилася перемогою «Шахтаря» з рахунком 3:0. За «гірників» відзначалися Георгій Судаков, Алан Патрік та Манор Соломон.

Феміда


Поєдинок було довірено провести львівському рефері Олександру Шандору із культової для нашого футболу суддівської династії, на рахунку якого вже було п'ять матчів УПЛ цього сезону. Загалом у своїй кар'єрі він уже провів 12 матчів УПЛ.

Орієнтовні склади


«Чорноморець»: Кучерук – Вантух, Біловар, Дубко, Путря – Михайленко – Авагімян, Вачіберадзе, Смирний, Цітаїшвілі – Ісаєнко.

«Шахтар»: Трубін – Корнієнко, Вітао, Бондар, Конопля – Бондаренко, Маркос Антоніо – Мудрик, Судаков, Тете – Сікан.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що донеччани мають виходити до наступного раунду, проте суперники все одно створять їм проблеми. Нашою ставкою буде позиція – «Шахтар» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 1.72 за лінією Parimatch.

27 жовтня, середа

«Чорноморець» – «Шахтар»
Одеса. «Чорноморець». 19:30
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Футбол 2 та відеосервіс Oll.tv
Арбитр: Олександр Шандор (Львів)
ЧОРНОМОРЕЦЬ – ШАХТЕР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:3
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Підсумкові таблиці відбору до Євро-2024 U-17. Потенційні суперники України
Футбол | 28 березня 2024, 00:59 0
Підсумкові таблиці відбору до Євро-2024 U-17. Потенційні суперники України

Команда Юрія Мороза зіграє у фінальному раунді ЧЄ U-17 серед 16 команд

ВІДЕО. Довбик популяризує українську. Жирона припустилася кумедної помилки
Футбол | 28 березня 2024, 23:05 0
ВІДЕО. Довбик популяризує українську. Жирона припустилася кумедної помилки

Артем взяв участь у відео з чудовою ідеєю від прес-служби «червоно-білих»

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Если у Черноморца никого не удалят в первом тайме, то возможна и сенсация
Funny_____Cat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Умник
Я бы на месте шахты недооценивать не стал, в этом сезоне Черноморец со всеми играет в футбол, плохая защита и не реализация отображает их место.
Но это не Мариуполь
Bibenco
Зебра даст отдохнуть своей основе, так что у Черноморца есть шанс.
ma✘
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
New Zealander
5 игроков основы выпали, но Шахтёр и дублем разберётся с моряками. Помню как-то дубль вышел у Шахтёра и вырубил на выезде мадридский Реал в ЛЧ со счётом 2:3. От наших дублеров можно ожидать любых сюрпризов.
ENJOY--
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
доцент
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
дерьНАМО и петросяНЫК💩
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Баранов
Скорее всего, победа на классе.
Все уже зарегистрировались в "Париматче"?)) Предлагаю открыть счет по моей ссылке (получите за это бонус к депозиту, страховку или фрибет) и за каждую прибыль от вас, я буду отдавать вам 50%. По моей партнерке, такие начисления будут на постоянной основе, поэтому и вы заработаете, и я)