Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 13 листопада 2021, 08:18
6549
2

П'ять зірок, які можуть повернутися до своїх колишніх клубів

Топові гравці, які можуть повернутися додому

| Оновлено 13 листопада 2021, 08:18
6549
2
П'ять зірок, які можуть повернутися до своїх колишніх клубів
Getty Images/Global Images Ukraine. Поль Погба

Літнє трансферне вікно 2021 року було, м'яко кажучи, божевільним. Після досить помірного минулого року клуби відчайдушно потребували якісних посилень. Як результат, цього літа відбулося багато гучних підписань. Хтось при цьому повернувся до рідного клубу.

Наприклад, легенда воротарів Джанлуїджі Буффон нещодавно завершив залишив Ювентус, приєднавшись до Парми. Все-таки це клуб його дитинства.

Однак повернення Кріштіану Роналду до «Манчестер Юнайтед», безперечно, є найнесподіванішим у новітній історії. Після трьох сезонів у Італії він вирішив підписати контракт із «червоними дияволами» та відмовити Сіті. Крім португальської суперзірки, Ешлі Янг, Ерік Гарсія та Кевін-Прінс Боатенг теж повернулися до своїх колишніх команд у 2021 році.

Давайте розглянемо, хто може купити зворотний квиток.

5. Поль Погба в Ювентус

На п'ятому місці знаходиться вічний контрактний бунтар Пол Погба. Французький півзахисник нині щосили намагається вибити з Манчестер Юнайтед якнайбільше грошей, адже термін дії його контракту спливає 2022 року. Зрозуміло, чемпіона світу сватають у всі елітні клуби в Європі.

Повернення до Туріну цілком можливе, тим більше, ніж Ювентус дуже давно думав повернути свою зірку. Агент Погба Міно Райола тільки радий у цьому йому допомогти, підливаючи олії в полеміку за кожної можливості. Суперагент публічно заявив, що майбутнє його клієнта все ще лишається туманним.

Через п'ять років після свого рекордного повернення на Олд Траффорд за 105 мільйонів євро Погба не зміг по-справжньому стати своїм. Незважаючи на свій очевидний талант, він ніколи не був стабільним. Крім Ювентуса, Реал Мадрид і Барселона також стежать за ситуацією.

4. Кристофер Нкунку в ПСЖ


Getty Images/Global Images Ukraine. Кристофер Нкунку

Крістофер Нкунку став перетворюватися на провідного гравця Європи відразу після свого відходу з ПСЖ до РБ Лейпциг. У Німеччині він знайшов свободу повністю розкрити свій потенціал. У 98 матчах за «биків» атакуючий півзахисник забив 21 гол і зробив 32 результативні передачі.

Випускник академії ПСЖ залишив рідний клуб у 2019 році. Талановитий нападник зумів відзначитись лише 15 гольовими діями у 78 матчах, так і не ставши важливим гравцем основи. З цієї причини німці купили його за 13 мільйонів євро.

Наразі дев'ятиразові чемпіони Ліги 1 жалкують про своє рішення. Якщо вірити чуткам, ПСЖ спробує виправити свою помилку та підписати Нкунку у 2022 році. Якщо Кіліан Мбаппе таки піде в Реал Мадрид у 2022 році, Нкунку стане чудовою заміною.

3. Деклан Райс в Челсі

Деклан Райс перетворився на найсильнішого гравця Вест Хема з перших хвилин в основі. З 2017 року півзахисник працював над тим, щоб стати провідним на своїй позиції, і зараз він є важливим елементом національної команди Англії.

Зараз на нього задивляються такі клуби, як Манчестер Юнайтед та Челсі. Останній особливо часто згадується у чутках. «Сині» нібито готові викласти за Райса 70 млн. євро.

Нехай у складі лондонців і є завжди молодий Канте, вони все одно думають повернути свого вихованця. Після відходу Лемпарда чуток поменшало, але ймовірність залишається високою.

2. Еден Азар в Челсі


Getty Images/Global Images Ukraine. Еден Азар

Ще один потенційний поверненець у Челсі, Азар явно не затримається в Реалі. У Мадриді екс-лідер «Челсі» провалився капітально, не ставши основним і вічно страждаючи від травм. Він не коштував не лише 115 млн євро, а й навіть половини цієї суми, і зараз «наступник Роналду» думає про шляхи відступу.

Свіжі чутки вказують на те, що Челсі розглядає варіант повернення бельгійця.

1. Дані Ольмо в Барселону

В останній рік Барселона перетворилася на бліду тінь себе, і якісь великі трансфери стали просто неможливими. Втім, навіть у такому вигляді «блауграна» готова думати про посилення. Зокрема, пріоритетом для клубу залишається Дані Ольмо.

Після вдалих виступів у загребському Динамо Ольмо перебрався до РБ Лейпциг у 2020 році. Нападник, який коштував німецькому клубу 22 млн євро, швидко освоївся і почав забивати. Але поки що складно повірити, що він зважиться на повернення до такого проблемного клубу. Проте, навіть у нинішньому стані Барса залишається легендарною командою — особливо для місцевих.

Текст: meta.ua/sport

Юрій Штембєрг
Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 11
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

Кошмарний сон лисиць. Лестер може почати новий сезон в АПЛ із мінусом очок
Футбол | 29 березня 2024, 12:22 1
Кошмарний сон лисиць. Лестер може почати новий сезон в АПЛ із мінусом очок

Клуб звинуватила спочатку англійська Прем'єр-ліга, а потім і англійська Футбольна ліга…

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bo888
Эриксен в Аякс.
Mac_Gyver
Ярмоленко в Динамо.