Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 листопада 2021, 15:54
169
0

Моделі гри команд та їх використання за ставок

Аналіз моделей гри футбольних клубів при ставках на футбол

| Оновлено 16 листопада 2021, 15:54
169
0
Моделі гри команд та їх використання за ставок

Як правило, спорт – це командні заняття. Безумовно, вистачає і індивідуальних видів, і, до речі, багато хто воліє брати для закладу саме їх. Адже набагато простіше проаналізувати першу особистість, її сильні та слабкі сторони та актуальну форму, ніж цілий колектив. Але все ж таки багато хто воліє не тільки дивитися на футбольні, баскетбольні, хокейні поєдинки, а й ставити на них. Для цього потрібно, серед іншого, провести аналіз – чого чекати від команд? Любителі виділяють 4 основні моделі, які досить легко виділити.

1. Команда може добре оборонятися, але досить слабко виглядати в атаці

Насамперед згадується мадридський "Атлетико" при Дієго Сімеоні. Втім, є і яскравіші приклади, де біля чужих воріт намагаються робити навіть менше. Це характерно для багатьох збірних та клубів "середньої руки". Як правило, такі у футболі грають "до першого гола" - навряд чи відіграються, пропустивши, але й самі, вийшовши вперед, здебільшого утримують гандикап. Зручні для ставок "live", у випадку з передматчевими закладами краще брати "меншові" тотали, щоправда, з урахуванням моделі гри противника.

2. Команда слабка у всьому - і біля чужих воріт, і біля своїх

Такі команди погано виходять і оборонятися, і атакувати. Як правило, це ті, хто замикає турнірні таблиці своїх дивізіонів. Вони мало забивають голів/набирають очок, та стабільно пропускають. Дійшовши висновку, що у парі є команда з такою моделлю, слід ставити на перемогу її супротивника. Можна навіть вибирати фори, наприклад у футболі, такі команди часто програють більш ніж в 1 гол.

3. При слабкій обороні команда бере своє в атаці

Типовий приклад – класичні "ви заб'єте скільки можете, ми – скільки захочемо". З більш-менш актуальних прикладів згадується "Ліверпуль" при Клоппі, коли ще не було Алісона у воротах, і ван Дейка в обороні. У поєдинках за участю такої команди видовищність найчастіше на високому рівні, що виливається в "тотал більше", у футболі часто "заходить" такий варіант, як "обидва заб'ють". Спостерігаючи онлайн, і бачачи, що подібний клуб пропустив першим, можна непогано заробити на вольовій перемозі.

4. Оптимальний варіант - сильна і атака, і оборона

Можна як приклад навести збірні Португалії та Франції, не дарма вони виграли останні "великі" турніри. До речі, не варто переоцінювати видовищність матчів за участю таких команд: вони рідко пропускають, а на чужій половині нерідко зменшують оберти, забивши 1-2 голи. Варто брати або "сухі" перемоги, або якщо коефіцієнт подобається, просто "П1".

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.