Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 листопада 2021, 18:50
4416
5

Дніпро-1 – Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Поєдинок головних претендентів на бронзові медалі

| Оновлено 27 листопада 2021, 18:50
4416
5
Дніпро-1 – Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У суботу, 27 листопада, відбудеться матч 16-го туру української Прем'єр-ліги, в якому «Дніпро-1» на домашньому стадіоні «Дніпро-Арена» прийматиме «Ворсклу». Стартовий свисток пролунає о 19:30 за київським часом.

Дніпро-1

 

На екваторі сезону команда Ігора Йовічевіча веде боротьбу за єврокубкову зону та бронзові медалі. Після 15 турів чемпіонату у «Дніпра-1» 31 очко в активі, з яким клуб займає четвертий рядок у турнірній таблиці. Окрім дніпрян, на бронзовий комплект медалей також претендують полтавська «Ворскла» та луганська «Зоря». Цю трійку розділяє лише два очки у турнірній таблиці, тому боротьбу обіцяє бути не менш спекотною, ніж у київського «Динамо» та донецького «Шахтаря» за чемпіонство.

Кадровий потенціал «Дніпра-1» дозволяє йому стати третьою силою в українському футболі. Чи вдасться це зробити вже цього сезону – можна буде сказати лише після закінчення чемпіонату, адже попереду зимове міжсезоння. Як відомо, після відпустки багато команд втрачають ігровий тонус і навесні показують менш успішні результати. Тому попереду тренерський штаб має провести велику роботу, а поки що цього року ще залишилося провести три поєдинки в рамках Прем'єр-ліги.

Ворскла

 

Під керівництвом Юрія Максимова у Полтаві зібрався цікавий міжнародний склад. У лавах «Ворскли» є виконавці з Естонії, Хорватії, Люксембургу, Гани, Малі, Бразилії, Танзанії... І найголовніше, що Максимов зумів із цих індивідуальностей створити згуртований, боєздатний колектив. Під керівництвом Юрія Вільєвича «Ворскла» встигла зіграти у фіналі Кубка України та кваліфікації Ліги конференцій.

«Апетит приходить під час їжі», тому полтавці ставлять перед собою нові високі завдання. Незважаючи на однакову кількість очок із «Дніпром-1», «Ворскла» більше забиває голів і менше пропускає, ніж конкурент у боротьбі за третій комплект медалей. Так що підопічні Максимова можуть розраховувати на успіх на довгій дистанції, якщо взимку не розгублять функціональну форму.

Історія зустрічей

 

У всіх офіційних турнірах «Дніпро-1» та «Ворскла» провели між собою вісім матчів. Дніпряни виявилися сильнішими чотири рази, «Ворскла» вийшла переможцем з однієї зустрічі, а ще тричі було зафіксовано нічийний результат.

Орієнтовні склади

«Дніпро-1»: Кожокару – Кравченко, Сваток, Логінов, Дубінчак, Ігнатенко, Гуцуляк, Піхальонок, Джурасек, Назаренко, Довбик.

«Ворскла»: Різник – Чеснаков, Яворський, Тамм, Пердута, Челядін, Пуцлін, Якубу, О. Тілль, Степанюк, Рангел.

27 листопада, субота

«Дніпро-1» – «Ворскла»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ДНІПРО-1 — ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Євген Арановський (Київ)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Денис Шаховець
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
IgorDK
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
FC Liverpool Best!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Barsa_che
Днепр - 1! Вперед к победе!
- * -
Вот ОНО, Максимов!!!
Обыграв Динамо, просто невозможно терять очки в Днепре(петровском).