Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 листопада 2021, 19:10
13280
18

Феєрична розв'язка! Колос врятувався від поразки від Миная в Ужгороді

Закарпатський клуб знову бив пенальті, проте до цього Селезньова прибрали з поля

| Оновлено 25 листопада 2021, 19:10
13280
18
Феєрична розв'язка! Колос врятувався від поразки від Миная в Ужгороді
УПЛ

​Матч третього туру української Прем'єр-ліги в середині листопада – у сучасних пандемічних реаліях можливе й не таке, проте добре, що закарпатський «Минай» та ковалівський «Колос» свій перенесений матч першого кола національної першості взагалі зуміли провести до кінця 2021-го року. Уже мало хто пам'ятає, що команда Василя Кобіна поверталася до «еліти» в авральному порядку, тому її та відповідних суперників календарі виявилися врешті-решт дуже зім'ятими. Та й «Колос» тоді ще жив емоціями єврокубкових баталій, тож справи на внутрішній арені його не дуже турбували.

Колективи Ігоря Леонова та Ярослава Вишняка перебували у кризовому становищі, але з листопадової міжнародної паузи вийшли з позитивною динамікою за набраними очками. Господарі поля зуміли розійтися бойовим миром із петрівським «Інгульцем» (2:2), а от «колоски» оформили справжню сенсацію, коли обіграли чернігівську «Десну» на виїзді (0:1). Очікувалося, що «чорно-білі» і в цій грі захочуть зачепитися за позитивний результат, проте насправді матч вийшов для них далеко не найякіснішим.

Возможно, это изображение (3 человека, люди играют в футбол, люди стоят и трава)

Утім, далеко не одні гості винні в тому, що гра вийшла досить нудною. «Мінай» також не надто поспішав нагнітати обстановку, та й ідеї з боку обох команд будувати свої атаки за допомогою банальних флангових проходів із неточними завершальними подачами на завершення були заздалегідь програшними. Перша половина так і пройшла – закарпатський клуб трохи більше перебував із м'ячем у ногах, тому банально мали більшу кількість спроб доставити м'яча у штрафний майданчик. Більшість були неточними, але на 20-й хвилині м'яч «випадково» прилетів зверху до перекладини, після навісу Коваленка з правого флангу, а до цього він же перевірив реакцію голкіпера, завершуючи аналогічний пас Гончара.

Можна було згадати також і кілька підходів із завершальними дальніми ударами у виконанні гравців «Минаю», що дозволило скласти враження про те, що вони мали перевагу у першій половині. На стан справ на табло це зовсім не впливало, але створило підмогу для загострення після перерви.

Формально, на другий тайм обидва наставники кинули в бій двох нових футболістів, але поки Сітчінава бігав у пошуках вчорашнього дня по роздягальні, його команда отримала пенальті у свої ворота за підсумком фолу Павловця проти Ахмедзаде на лівому фланзі штрафного майданчика.

Примітно, що Євгена Селезньова якраз і замінили на Дмитра Білонога у перерві, тому з «позначки» бив Книш, але впорався зі своїм завданням блискуче.

Возможно, это изображение (6 человек, люди занимаются спортом и трава)

Це був фактично єдиний момент у другій половині матчу, коли господарів поля можна було побачити в атаці на чужі ворота. Колектив Ігоря Леонова захотів зіграти до вірного, і кілька разів обійшовся лише легким переляком під час спроб «Колоса» провести м'яч у відповідь. Будемо чесні, «Минай» відверто тягнув ігровий час до власної перемоги. Їхнє право, що тут ще сказати, але і є право у суперників перешкодити цим планам. Це й зробив Нурієв, забивши у ворота своєї колишньої команди прямим ударом зі штрафного під ліву штангу тоді, коли навіть компенсований час уже давно завершився.

Уже найближчими вихідними закарпатський «Мінай» прийматиме київське «Динамо», а ковалівський «Колос» на своєму полі зіграє проти рівненського «Вереса».

Українська Прем'єр-ліга. 3-й тур.

«Минай» – «Колос» - 1:1

 Книш, 50 – Нурієв, 90+6

  Хахльов, 32, Книш, 55, Кучер, 90+2 – Задоя, 24, Костишин, 35, Павловець, 47, Петров, 55

«Минай»: Кучер – Синьогуб, Горін, Семенко, Гончар – Кулієв, Петрусенко – Коваленко (Книш, 46), Хахльов, Ахмедзаде (Вишневський, 81) – Селезньов (Білоног, 46).

«Колос»: Волинець – Чорноморець, Павловець, Петров (Ром, 87), Золотов – Задоя – Ільїн, Мілько (Ренан, 61), Костишин (Нурієв, 46), Чурко – Лисенко (Сітчінава, 51).

Арбітр: Анатолій Абдула (Харків).

Стадіон: «Авангард» (Ужгород).

Удари (у площину): 7 (4) – 8 (2)
Кутові: 4 – 5
Оффсайди: 4 – 1.

МИНАЙ - КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 7°C

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Анатолій Нурієв (Колос К).
50’
ГОЛ ! З пенальті забив Данило Книш (Минай).
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр B
От біда ,"кормильца" поміняли, а тут пенальті
PETP0
Не до конца понимаю что такие команды делают в вышке.
New Zealander
Минаю пора в церковь сходить. 7 ничейных игр, в каждой из которых Минай терял победу либо и за дурного автогола либо на последних минутах.
Awqurr
Лучше пусть восемь команд будет в четыре круга , чем такой футболом смотреть .
odiniznashih
Что же так Селезневу не везет?
Уже третий пенальти назначают, когда он не играет
наше всё
4 очка дома потеряли!!! Дятлы, а не лисы.)
Grigorio666
Ще й забив, якщо не помиляюся колишній гравець Миная, Анатолій Нурієв, хоть би пожалів команду, яка бореться за прописку???!!!!!!!!!!!
Тренерському штабу показав, що футбольор, а Сєлєзню НЕ ПОВЕЗЛО, тільки замінили, а тут суддя і пенальті призначив у ворота Колосу, ОЙ ЯК НЕ ПОВЕЗЛО, А ТАК БИ ПОКАЗАВ СВОЇЙ КОЛИШНІЙ КОМАНДІ ХТО Є ХТО!!!!??!!!!!!!!!!!!!!
Trollface
Добавили 4 минуты, а забили уже на 6-й.
Саша Яковенко
Фееричная развязка! Колос спасся от поражения Минаю в Ужгороде
_______________________________________________________________
Скромный заголовок надо подкорректировать:
"Фееричная развязка! Феноменальный Колос спасся от жесточайшего поражения умопомрачительному Минаю в аxye.ном Ужгороде.
Senior
В УПЛ, коли рахунок 0:0 або 1:1 - це на 90% договорняк.
Припускаю, що тут залетіла "шальная пуля".. але ці нічиї вже бісять.