Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 26 листопада 2021, 16:09
1570
0

Локомотив Москва – Лаціо. Прогноз і анонс на матч Лиги Європи

У світі може існувати лише один Рим

| Оновлено 26 листопада 2021, 16:09
1570
0
Локомотив Москва – Лаціо. Прогноз і анонс на матч Лиги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 25 листопада, у Москві на стадіоні «РЖД Арена» відбудеться матч п'ятого туру Ліги Європи УЄФА з футболу, в якому зіграють московський «Локомотив» та римський «Лаціо». Стартовий свисток португальського рефері Артура Діаша прозвучить о 19:45 за київським часом.

Локомотив Москва


«Залізничники» розпочинали поточну єврокубкову кампанію під керівництвом сербського фахівця Марко Ніколіча, проте через невдалу серію, у тому числі – і в Лізі Європи УЄФА, були змушені завершити співпрацю з цим наставником, а на його місце згодом прийшов Маркус Гісдоль. На плечі німецького головного тренера одразу впали не лише проблеми з виступами команди, а й рішення керівництва клубу повністю поміняти вектор розвитку всієї футбольної структури. Як підсумок, поки на верхівці мріють про те, як будуть продавати своїх вихованців за великі кошти, новоспеченому наставнику доводиться вирішувати завдання більш приземленого рівня.

Зокрема, на внутрішній арені «Локомотив» вже досить серйозно відстав від незмінного чемпіона останніх років, «Зеніту», і в найближчому майбутньому навряд чи зможе скоротити дистанцію у вісім очок. При цьому команда минулих вихідних поступилася грозненському «Ахмату» (1:2), після чого окремим футболістам з високим внутрішньокомандним статусом довелося йти на важку бесіду з фанатами після гри. Там їм м'яко натякнули, що ситуацію настав час виправляти вже в найближчі терміни, а відмовка про нібито труднощі з адаптацією під час роботи з новим головним тренером дозволятиме заплющувати очі на невдачі ще недовго.

Лаціо


Ситуація у групі E така, що команди за чотири тури зуміли забити лише 12 голів на чотирьох. Показник цей є досить низьким, тому зовсім не дивує той факт, що в цьому квартеті відзначено лише три перемоги, а решта ігор завершувалися нічийними рахунками. І це при тому, що до цієї підгрупи входять ще й такі команди як турецький «Галатасарай» та французький «Марсель». Легко помітити недостатню міру мотивації витрачати свої сили ще й на єврокубкові матчі посеред тижня перед черговими важкими вихідними.

До речі, про важкі вихідні, колектив Мауріціо Саррі змусив свого наставника червоніти після поразки від туринського «Ювентуса» на своєму полі, що стало приводом для досвідченого італійського фахівця серйозно поговорити зі своїми підопічними. Було очевидно, що процес трансформації «орлів» під вимоги «курця всієї Серії А» та його тактичну схему 4-3-3 не пройде досконало, після стільки років гри з трьома гравцями в обороні, проте криза результатів затяглася, і вже незабаром керівництво почне запитувати з Саррі звітність щодо виконаної ним роботи. Добре було б мати вихід у плей-оф єврокубку у кишені під час такої розмови.

Орієнтовні склади


«Локомотив» Москва: Худяков – Рибус, Едвай, Пабло, Сільянов – Бека Бека, Марадишвілі, Барінов – Рибчинський, Камано, Керк.

«Лаціо»: Стракоша – Хісай, Ачербі, Феліпе, Лаццарі – Мілінковіч-Савіч, Лейва, Катальді – Дзакканьї, Луїс Альберто, Андерсон.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі гості зможуть здобути перемогу, проте сам матч навряд чи вийде результативним. Нашою ставкою буде позиція – «Лаціо» переможе ТМ 3.5 з коефіцієнтом 2.50 за лінією Parimatch.

25 листопада, четвер

«Локомотив» Москва – «Лаціо»
Москва. «РЖД Арена». 19:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Артур Діаш (Португалія)
Прогноз Sport.ua – 0:1
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем
Футбол | 28 березня 2024, 14:52 2
Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем

Колишній головний тренер «Динамо» вважає Романа найпрофесійнішим футболістом з тих, кого він бачив

Стало відомо, скільки отримає Тухель за розторгнення контракту з Баварією
Футбол | 29 березня 2024, 03:16 1
Стало відомо, скільки отримає Тухель за розторгнення контракту з Баварією

Повідомляється, що мюнхенці будуть зобов'язані виплатити Томасу 10-12 мільйонів євро

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.