Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 листопада 2021, 19:09
1848
1

Маріуполь – Львів. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Після зовсім різних досягнень

| Оновлено 26 листопада 2021, 19:09
1848
1
Маріуполь – Львів. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

З діаметрально протилежними настроями підходять до п'ятничного протистояння суперники. Якщо «Львів» у минулому турі здобув свою найгучнішу в сезоні перемогу, то «Маріуполь» – зазнав однієї з найбільших поразок у чемпіонаті.

Львів

Мало хто ставив тиждень тому на львів'ян, але колектив Олега Дулуба анітрохи не знітився перед «Зорею», перегравши грізних опонентів – 2:1. Не дивно, що керманич «левів» отримав приз як найкращий тренер туру УПЛ. Ну а головним героєм серед футболістів назвали Ернеста – також справедливо, адже в активі бразильця була гольова передача та простріл, після якого у луганчан стався автогол.

Досвідчений наставник «Львова» на ходу перебудовує команду, поступово підпускаючи молодь (про дебют Романа Михайліва ми говорили ще минулого тижня) і без сентиментів прощаючись із лідерами. Так, у поєдинку із «Зорею» навіть у заявку не потрапив Альваро, що прокоментував сам Олег Дулуб: «У будь-якій команді жоден футболіст не може бути вищим за команду. Я сказав це гравцям напередодні матчу. Якщо гравець протиставить себе команді, то йому не місце в цій команді. На мій погляд, краще робити акцент на місцевих виконавцях, які змагатимуться за емблему клубу, які віддаватимуться грі. Майбутнє все покаже».

Маріуполь

Незважаючи на вже давно непристойну кількість поразок, приазовці практично у всіх іграх відрізнялися боєвитістю, рідко поступаючись з великим рахунком. Проте, з «Ворсклою» (1:5) підопічні Остапа Маркевича зіграли точно не найкращим чином – особливо щодо оборони. При цьому цікаво, що свій єдиний гол «Маріуполь» забив, уже граючи в меншості. До речі, точний удар у «будиночок» голкіперу від Дмитра Топалова вийшов дуже симпатичним – як і асист Дмитра Мишньова.

«Багаж» набраних очок змушує тренерський штаб команди активно займатися пошуком «свіжої крові», про що після візиту до Полтави чітко заявив Остап Маркевич. «Взимку нам потрібне посилення. Причому кардинальне. Це всі розуміють. Сподіваюся, що керівництво також. Ми про це вже говорили. Дивитимемося на Європу та Південну Америку. На Україну теж дивитимемося», – заявив фахівець, який раніше і сам подавав у відставку.

Статистика зустрічей

Вже четвертий сезон суперничають команди, і лише минулого чемпіонату «Львів» вперше в історії обіграв «Маріуполь». Зате – одразу в гостях! Матч тоді завершився з рахунком 1:2, а у гостей відзначилися Дмитро Семенів та Енес Махмутович. Ворота львів'ян вразив Топалов, який вже згадувався. В решті десяти зустрічей команд «Львів» шість разів програв і чотири рази звів поєдинки внічию.

Орієнтовні склади:

«Маріуполь»: Турбаєвський, Стасюк, Босанчич, Мампассі, Меліченко, Чех, Мишньов, Очеретько, Топалов, Кащук, В'юнник.

«Львів»: Ільющенков, Бусько, Махмутович, Лека, Якимець, Політило, Ернест, Ременяк, Грисьо, Довгий, Шина.

Прогноз на протистояння

Не таким безнадійним, як за становищем у турнірній таблиці, за самою грою виглядає «Маріуполь». З урахуванням традиції успішно грати проти «Львова» наш прогноз – як мінімум нічия для приазовців у майбутньому поєдинку.

26 листопада, п'ятниця

«Маріуполь» – «Львів»
Маріуполь. Стадіон імені В.С. Бойка. 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
МАРІУПОЛЬ — ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 00:28 17
Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ

Український воротар здійснив найбільшу кількість сейвів в одному матчі

З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 06:30 15
З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів

У півфіналах ЛЧ зустрінуться: Боруссія Д – ПСЖ, Баварія – Реал

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Михаил Грозный
Очередной подарок землячкам от Остапа.