Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 27 листопада 2021, 20:28
1914
1

Ювентус – Аталанта. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на центральний матч туру Серії А

| Оновлено 27 листопада 2021, 20:28
1914
1
Ювентус – Аталанта. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 14-го туру італійської Серії А «Ювентус» - «Аталанта».

«Цікава штука – футбол. То Італія бореться за попадання на чемпіонат світу через плей-оф. То в Лізі чемпіонів «Ювентус» поступається «Челсі» з рахунком 0:4. А зараз туринці приймають «Аталанту».

Після 13 турів туринці перебувають на 6 місці в Серії А, відстаючи від лідерів «Наполі» та «Мілана» на 11 очок. «Ювентус» дуже добре розпочав листопад. Вони обіграли 4:2 «Зеніт», 1:0 – «Фіорентину», 2:0 – «Лаціо». А потім дуже крупно туринці поступилися 0:4 у Лондоні переможцю Ліги чемпіонів «Челсі». Зараз «Стара Синьйора» горить бажанням довести, що це було випадково.

Протистоятиме «Юве» лігочемпіонівська «Аталанта» з нашим Русланом Маліновським. Бергамаскі зіграли 3:3 з «Янг Бойз» у Лізі чемпіонів. «Аталанта» двічі вела в рахунку, але наприкінці зустрічі їй самій довелося відіграватися. Тепер лише перемога над «Вільярреалом» дозволить «Аталанті» продовжити виступи у Лізі чемпіонів. Ось як закручено все!

Але перед матчем з іспанцями «Аталанті» потрібно зіграти з «Ювентусом», через два дні на третій із «Венецією», а через три дні на четвертий із «Наполі». У них не буде жодної прохідної гри. Буде максимальна напруга у кожному матчі.

У туринців трохи менше напруження, оскільки «Ювентус» разом із «Челсі» вже вийшов із групи у Лізі чемпіонів. «Ювентусу» без Роналду дуже складно даються голи, незважаючи на велику дуже кваліфіковану групу атаки. Хто забиває за «Юве»? У матчі з «фіалками» думаєте, забив нападаючий переможний м'яч? Правильно думаєте, але трохи помиляєтесь. Забив Хуан Куадрадо. Ви думаєте, що з «Лаціо» два переможні голи у свій актив записали нападники? 

Знову ви на правильному шляху. Але ніхто із форвардів не забив, а два пенальті реалізував Леонардо Бонуччі. Якщо ви думаєте, що туринці забили в Лондоні «Челсі», ви на правильному шляху. Але ніхто не забив. Туринці програли 0:4. Нападники у цих поєдинках не забили жодного м'яча. На сьогоднішній день «Стара Синьйора» значно краще обороняється.

«Аталанта» штампує голи на будь-який смак практично в кожному матчі. Цьому сприяє бачення гри та філософія рульового команди з Бергамо Джан П'єро Гасперіні. Цього сезону в офіційних іграх лише одного разу бергамаскі не забили. Коли це було? Літо гарне було! Це було 28 серпня, коли «Аталанта» зіграла 0:0 із «Болоньєю». Тому немає сумніву, що вони заб'ють і у Турині.

«Ювентус» зобов'язаний грати тільки на перемогу, оскільки туринці сильно відстають від лідерів. Володіючи коротким аналізом цього матчу, можна припустити результативну нічию», - сказав Грозний.

Матч «Ювентус» – «Аталанта» відбудеться 27 листопада. Початок зустрічі о 19.00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 17:15 0
Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024

17 червня підопічні Сергія Реброва проведуть поєдинок проти Румунії у 1-му турі групи Е

Повісила бублик, але програла. Відома перша фіналістка турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 23:46 1
Повісила бублик, але програла. Відома перша фіналістка турніру в Маямі

Єлена Рибакіна у трьох сетах переграла Вікторію Азаренко у півфіналі змагань

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
limb0101
Бросайте Вы это дело, бросайте Вячеслав, не Ваше... Ну есть же нормальные эксперты и прогнозисты, вон Шуфрич Александр например.