Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
1388
0

Анастасія МЕРКУШИНА: «Навіть бігти не могла, мені не вистачало кисню»

Українка фінішувала 71-ю в індивідуальній гонці

Анастасія МЕРКУШИНА: «Навіть бігти не могла, мені не вистачало кисню»
Getty Images/Global Images Ukraine. Анастасія Меркушина

Анастасія Меркушина, яка цього міжсезоння тренувалася з командою, після закінчення індивідуальних перегонів поділилася враженнями від старту, підготовки та атмосфери на стадіоні.

Нагадаємо, найкращий результат серед українок показала Валя Семеренко, яка фінішувала на 17 місці.

«Промахи, мабуть, мої. Я неправильно підійшла: мене затрясло на першому рубежі, тому лежала і треба було перепочити. Справа в тому, що 5 днів тому я підхопила якусь застуду – у мене забитий ніс, стоїть слиз, не можу дихати. Звичайно, я сподівалася, що буде краще, але вийшов такий результат. Я навіть бігти не могла, мені не вистачало кисню.

Я - перфекціоніст, і вважаю, що під час підготовки було чимало негативних моментів, багато чого не встигла. Невдоволена тим, як підійшла до сезону. Переважно це мої втрати, але є десь і проблеми у підготовці, але вже як вийшло. Можливо, я трохи дивлюся в негативному світлі, бо завжди хочеться показувати лише найкращі результати та робити все добре. Зараз ще складно оцінювати, бо я сподівалася, що буде краще, тому що я не мала температури та поганого самопочуття. На тренуваннях все добре виконувала, нічого не пропускала, а коли пробігла гонку, відчула, що не можу. Можливо, це ще перший старт, індивідуальні перегони, потрібно розбігтися і буде краще», - сказала Меркушина

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.