Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 листопада 2021, 17:58
1635
0

Рух – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Хто першим перерве сумні серіали?

| Оновлено 28 листопада 2021, 17:58
1635
0
Рух – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Рух

У неділю, 28-го листопада, «Рух» на «Арені Львів» вперше в УПЛ прийматиме «Металіст 1925». Суперники до цього поєдинку підійшли із затяжними серіалами, впритул наблизившись до клубних антирекордів.

Рух

Поточна безвиграшна домашня серія «Руху» в чемпіонаті триває 5 матчів: дві нічиї та три поразки, і до повторення клубного антирекорду залишилася одна гра. Та й загалом, рухівці не перемагають в УПЛ впродовж 4-х ігор: по дві нічиї та поразки. В неділю підопічні Леоніда Кучука намагатимуться перервати ці два невеселі серіали і здобути ювілейну, 10-ту, перемогу за час усіх своїх виступів УПЛ.

Львівська команда до матчу з «Металістом 1925» підійшла без кадрових втрат. «Рух» намагатиметься взяти реванш за поразку від харків’ян у першому колі. Гравці «жовто-чорних» сподіваються і на підтримку своїх уболівальників, яким після «червоного» карантину цього разу дозволено відвідати «Арену Львів».

Металіст 1925

До Львова «Металіст 1925» вирушить з програшною серією в чемпіонаті, яка продовжується 3 гри, і до повторення клубного антирекорду залишився один матч. До того ж, безгольова серія підопічних Валерія Кривенцова триває в чемпіонаті 264 хвилини. «Металіст 1925» обходиться без нічиїх в УПЛ 7 ігор поспіль: чотири перемоги та три поразки.

Щодо кадрових втрат, то у складі команди гостей через перебір жовтих карток пропускатиме гру ключовий гравець Артем Западня. 50-й матч в УПЛ може провести Артем Габелок.

Історія зустрічей

«Рух» та «Металіст 1925» раніше зустрічалися у Першій лізі (4 гри) і в цьому сезоні вперше шляхи суперників перетнулися в УПЛ. При цьому гравці «Руху» у кожній грі з «Металістом 1925» забивають по одному голу. Саме з рухівцями харківський клуб 25 липня провів першу гру в елітному дивізіоні і зумів перемогти з рахунком 2:1. У господарів голи забивали Дмитро Криськів і Юрій Батюшин, у гостей – Орест Кузик.

Феміда

Арбітром матчу призначено Олександра Омельченка зі Слов’янську, який провів вже 17 ігор в УПЛ. «Рух» при Омельченку проведе першу гру в елітному дивізіоні, а «Металіст 1925» раніше відіграв при цьому арбітру один матч, здолавши  у нинішньому чемпіонаті в гостях «Десну».

Орієнтовні склади:

«Рух»: Паньків, Стаменкович, Мисик, Білий, Дідик, Федорчук, Мартинюк, Альваренга, Климчук, Бойчук, Борячук.

«Металіст 1925»: Сидоренко, Шершень, Кверквелія, Єрмаков, Ченбай, Габелок, Протасов, Кравченко, Голодюк, Криськів, Марлісон.

Прогноз на протистояння

«Рух» налаштований нарешті відсвяткувати у Львові вікторію, щоб перервати свій тривалий домашній безвиграшний серіал. «Металіст 1925» в останніх трьох матчах очок не набирав. Спрогнозуємо, що перемога з мінімальним рахунком буде на стороні господарів поля.

28 листопада, неділя

«Рух» – «Металіст 1925»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 17:00
  ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)
РУХ – МЕТАЛІСТ 1925. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.