Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 05 грудня 2021, 01:19
598
1

Юрай САНІТРА: «Не вистачає змагальної практики»

Наставник збірної України – про виступ підопічних на першому етапі Кубка світу

| Оновлено 05 грудня 2021, 01:19
598
1
Юрай САНІТРА: «Не вистачає змагальної практики»
Дмитро Євенко. Юрай Санітра

Головний тренер чоловічої збірної України Юрай Санітра прокоментував виступ підопічних у спринті на першому етапі Кубка світу у шведському Естерсунді.

«Щодо сьогоднішнього старту скажу, що те, що творить Антон Дудченко – це дуже тішить! Біжить дуже чудово, добре виглядає на трасі. Шкода, що цей останній промах у стійці, але все одно зазначу, що він та Діма Підручний показали сьогодні дуже класний результат, бо гарна стрільба була.

Але й цей результат не зовсім такий, як треба було б. Ясно, що у Підручного чекаємо трохи прогресу по швидкості на трасі, але я особисто не переживаю з цього приводу - зробимо. І я думаю, що вже наступного разу буде Діма у такому стані, як треба.

Щодо хлопців ще скажу... Богдан Цимбал знову показав не той результат, який може. Денис Насико сьогодні не впорався зі стрільбою. Я думаю, що за два дні такі тяжкі старти... - для нього ще якось багато. Андрію Доценку трошки не вистачає фізики та швидкості на трасі.

Взагалі, цими стартами тут, в Остерсунді, я дуже задоволений, бо після того, що ми пройшли перед ними... Дуже гідні результати – вчора були 7-ми у кубку Націй, сьогодні втримали цю позицію. Я дивлюсь і на олімпійську кваліфікацію, де ми знову сьогодні заробили добрі кваліфікаційні очки. Тож виконали стартові цілі.

Також я радий, що можу вже чекати на старти решти наших спортсменів. Приїдуть сюди, на Кубок світу, Артем Прима та Тарас Лесюк. І поїде на Кубок IBU стартувати Артем Тищенко. Руслан Ткаленко ще під питанням. Тож будемо вже трошки робити ротацію. Насико та Доценко повернуться назад на Кубок IBU.

Далі вже, за третім етапом Кубка світу в Хохфільцені, дивитимемося. Але хочу вже там дати можливість пробігти Тищенку, який на тренуваннях поводиться дуже добре. Там у нього буде можливість пробігти спринт та естафету.

На даний момент бажаю, щоби були всі здорові. І я впевнений, що ще рухатимемося вище в результатах. Поки не вистачає нам ще практики змагання. Але я думаю, що від старту до старту буде краще», - сказав Санітра.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чемпіонат України. Стали відомі переможці естафет
Біатлон | 26 березня 2024, 13:11 1
Чемпіонат України. Стали відомі переможці естафет

У жіночій естафеті з величезною перевагою перемогла команда Чернігівської області

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Орест Копиця
А у кого багато змагальної практики, якщо сезон тільки розпочався? Пробачте, але це якісь дитячі пояснення...