Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 30 листопада 2021, 18:07
4448
2

Як пройшла трансляція Золотого м'яча-2021

На святковому гала-вечорі були присутні Даріо Срна, Олексій Бєлік, В’ячеслав Грозний

| Оновлено 30 листопада 2021, 18:07
4448
2
Як пройшла трансляція Золотого м'яча-2021

29 листопада відбулася найочікуваніша подія року - вручення престижної індивідуальної нагороди у футболі, легендарного Золотого М’яча. Пряму трансляцію урочистої церемонії з самого серця Парижу наші глядачі могли подивитися на телеканалі “Футбол 2” та на YouTube каналі “Футбол 1/2/3”. З цієї нагоди телеканали “Футбол” та перша легальна беттінг-компанія Parimatch Ukraine організували святковий гала-вечір, на якому були присутні Даріо Срна, Олексій Бєлік, В’ячеслав Грозний, Олександр Каденко, Андрій Бєдняков, а також журналісти, коментатори та експерти телеканалів “Футбол 1/2/3”.

Олександр Денисов: “Ми вперше в історії робимо в країні не просто трансляцію “Золотого м’яча”. Ми вирішили зібрати наших друзів, наших партнерів і вирішили це зробити спеціальним івентом, щоб разом подивитися чи буде сьогодні інтрига з “Золотим м'ячем” чи ні.”

Крім того, телеканали “Футбол 1/2/3” відсвяткували свою чергову річницю. 

Олександр Денисов: “Нещодавно каналам “Футбол” виповнилося 13 років, і ось була ідея як зібрати наших друзів, нашу пресу - всіх, з ким ми співпрацюємо. Ми є одна велика футбольна родина, яка висвітлює футбол і хоче зробити футбол та спорт у цій країні краще.”

Організація івенту відбулася за підтримки Parimatch Ukraine. Як головний драйвер розвитку спорту й перший легальний букмекер, компанія не могла пройти повз такої важливої події у світі футболу.

СЕО Parimatch Наталія Гілевич: "Приємно, що нас всіх об'єднує футбол. Пригадую, як почула про відкриття каналів “Футбол 1/2/3” 13 років тому. Мало хто вірив у цей проєкт, але ви пройшли випробування часом та стали найкращими. Я дуже рада, що ви підтримуєте наші ідеї бути оригінальними, ризикувати і робити ті речі, які приводять на стадіони все більше вболівальників. Саме це і поєднує нас, прагнення бути драйверами спорту, зробити його більш яскравим та привабливим.”

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vazazh
Вообще то, фотки пребывания Денисова и пр. б...от футбола, так мало интересны, в свете вручения ЗМ. Им то ничего не вручали, ну возможно был фуршет, где они накушались. И что с того?
Burevestnik
не смотрел.
ни одного коммента...
и как прошла: на ура? или никак? или просто как?