Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 01 грудня 2021, 23:13
1651
0

Реал – Атлетік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

«El Clasico» буває не тільки проти «Барселони»

| Оновлено 01 грудня 2021, 23:13
1651
0
Реал – Атлетік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 1 грудня, у Мадриді на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» відбудеться матч дев'ятого туру чемпіонату Іспанії з футболу, у якому зіграють мадридський «Реал» та баскський «Атлетік». Стартовий свисток арбітра Ісідро Діас де Мера Ескудерос із Кастілья-Ла-Манча прозвучить о 22:00 за київським часом.

Реал


У рамках чемпіонату «галактикос» мають не тільки одного суперника для проведення «El Clasico» в особі каталонської «Барселони», оскільки баскський колектив також ніколи не залишав «елітну» першість, тому має повне право ділити з «синьо-гранатовими» і « вершковими» право на участь у поєдинках такого статусу. Саме цей факт дає привід «Реалу» розцінювати гру як досить відповідальну, а те, що вона ще й перенесена з більш раннього періоду сезону, говорить нам про те, що колектив Карло Анчелотті намагатиметься скористатися можливістю відірватися від своїх переслідувачів.

При цьому, мадридський клуб точно не повинен забувати, що на вихідних його чекає не менш гаряча «королівська» битва проти «Реала Сосьєдад» на виїзді, а вже через тиждень доведеться боротися проти міланського «Інтера» за підсумковий перший рядок у групі Ліги чемпіонів. Зрештою, із чистою совістю можна говорити, що для столичного колективу Boxing day офіційно розпочнеться вже з самого початку останнього місяця року, що минає. «Реал» підходить до цієї дати у напоготові, бо не програвав уже майже два місяці.

Атлетік


Не має наміру команда Анчелотті втрачати очки і у прийдешній грі, а виступи підопічних Марселіно в її попередніх матчах лише цьому сприяють. Баски не перемагали на два тижні менше, аніж суперники не програвали, хоча при цьому позбавлені необхідності грати на міжнародній арені, та й збірна Іспанії явно не забирає більшість кадрів у свій склад. «Атлетик» нестабільний і при цьому його невдачі зовсім не співвідносяться із силами суперників з чемпіонату.

Проте, «леви» намагаються боротися до останнього, про що яскраво говорить найбільший показник за кількістю нічийних результатів серед усіх команд Ла Ліги на даний момент. Із верхньої половини турнірної таблиці «Атлетик» має найменшу кількість перемог, але саме мирові з суперниками утримують підопічних Марселіно якраз за каталонською «Барселоною». Утім, у цій порівняльній характеристики камінь у город може полетіти саме до «блаугранас». До речі, баски проти них, а згодом – і проти мадридського «Атлетико», також розписували нічийні поєдинки.

Орієнтовні склади


«Реал»: Куртуа – Менді, Мілітао, Начо, Карвахаль – Модріч, Каземіро, Кроос – Вінісіус, Бензема, Асенсіо.

«Атлетік»: Сімон – Баленсіага, Нуньєс, Альварес, Де Маркос – Муньяїн, Венседор, Д. Гарсія, Н. Вільямс – Р. Гарсія, Сансет.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у прийдешній грі господарі зможуть сповна скористатися своєю поточною формою. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Реал» (-1) з коефіцієнтом 1.74 за лінією Parimatch.

1 грудня, середа

«Реал» – «Атлетік»
Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Ісідро Диас де Мера Ескудерос (Кастілья-Ла-Манча, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 18:50 0
Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини

Місце у воротах Луніна може зайняти Куртуа

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 03:30 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.