Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 грудня 2021, 21:33
1069
0

Астон Вілла – Манчестер Сіті. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

«Містяни» не мають права на осічку у гонитві за лідируючим «Челсі»

| Оновлено 01 грудня 2021, 21:33
1069
0
Астон Вілла – Манчестер Сіті. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 1 грудня, у Бірмінгемі на стадіоні «Вілла Парк» відбудеться матч 14-го туру чемпіонату Англії, в якому «Астон Вілла» прийме «Манчестер Сіті». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:15 за Києвом.

«Астон Вілла»

 

Команда Стівена Джеррарда знаходиться на 13-й позиції у турнірній таблиці англійського чемпіонату. У 13 матчах, здобувши 5 перемог, 1 раз зігравши внічию та зазнавши 7 поразок, вона набрала 16 очок. У двох крайніх поєдинках «леви» виграли, зумівши розібратися з «Брайтоном» (2:0 вдома) та «Крістал Пелас» (2:1 на виїзді).

Ці два виграші закрили відразу п'ятиматчеву серію команди з одних поразок. 3 листопада вона на виїзді поступилася «Тоттенхему» (1:2), а потім по черзі програла «Вулверхемптону» (2:3 вдома), «Арсеналу» (1:3 на виїзді), «Вест Хему» (1:4 вдома) та «Саутгемптону» (0:1 у гостях).

За показниками на своєму полі у «Астон Вілли» наразі 8-й результат у АПЛ – 10 очок у шести матчах (3 перемоги, 1 нічия, 2 поразки).

У поєдинку в лавах бірмінгемців на полі не зможуть з'явитися травмовані Траоре та Трезеге.

«Манчестер Сіті»

 

Підопічні Хосепа Гвардіоли розташовуються на другому місці у таблиці АПЛ, маючи у активі 29 пунктів, що на один бал менше, ніж у «Челсі», який лідирує. У 13-ти зустрічах «Сіті» здобув 9 перемог, двічі зіграв внічию та двічі програв.

Після поразки вдома від «Крістал Пелас» (0:2, 30 жовтня) «містяни» йдуть на серії з трьох перемог поспіль – «Манчестер Юнайтед» (2:0 у гостях), «Евертон» (3:0 вдома) та «Вест Хем» (2:1 на своєму полі).

У турнірній таблиці чемпіонату Англії за досягненнями на виїзді у «Манчестер Сіті» наразі третя позиція. У 6-ти виїзних матчах хлопці Гвардіоли набрали 13 очок (4 перемоги, 1 нічия, 1 поразка). Єдиної невдачі в гостях команда зазнала у стартовому турі сезону, коли у Лондоні програла 0:1 «Тоттенхему».

На сьогодні у лазареті «Манчестер Сіті» знаходяться Де Брейне, Делап, Лапорт та Ферран Торрес, а Менді виведений зі складу команди. Під питанням значиться вихід на поле у майбутньому матчі Гріліша та Фодена.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Манчестер Сіті» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція П2 з коефіцієнтом 1.38 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Астон Вілла»: Мартінес - Кеш, Конса, Мінгс, Таргетт, Макгін, Накамба, Ремзі, Буендія, Янг, Воткінс.

«Манчестер Сіті»: Едерсон - Вокер, Стоунз, Рубен Діаш, Канселу, Гюндоган, Родрі, Бернарду Сілва, Габріел Жезус, Стерлінг, Марез.

1 грудня, середа

«Астон Вілла» - «Манчестер Сіті»
Бірмінгем. Стадіон «Вілла Парк». 22:10
ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 0:2

 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.