Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 грудня 2021, 15:37
738
0

Зоря – Інгулець. Прогноз на матч Андрія Воробея

Андрій Воробей зробив прогноз на матч 17-го туру УПЛ

| Оновлено 05 грудня 2021, 15:37
738
0
Зоря – Інгулець. Прогноз на матч Андрія Воробея
ФК Зоря

Екс-форвард збірної України та донецького «Шахтаря» Андрій Воробей зробив прогноз на матч 17-го туру УПЛ «Зоря» – «Інгулець».

«Зоря» після поразки в Римі від «Роми» (0:4) у матчі УПЛ обіграла на виїзді «Олександрію» (1:0). «Інгулець» у попередньому турі програв «Шахтарю» (0:1). У турнірній таблиці УПЛ «Зоря» із 32 очками йде на четвертому місці. «Інгулець» з 10 балами знаходиться на 15 позиції.

Чотири рази грали між собою ці команди. Двічі перемогли луганчани, одного разу виграла команда із Петрового, ще одна зустріч завершилася внічию.

Криза у «Інгульця» затягнулася і поки що важко цій команді даються навіть забиті м'ячі. Так, команда з Петрового мало пропускає, але практично не забиває. А, не забиваючи, важко на щось претендувати. Максимум вони добиваються нічиїх.

А у «Зорі» хороший потенціал. Луганчани мають хорошу лінію атаки. Я думаю, «Зоря» після поразок від «Львова» та «Роми» відійшла. Я думаю, «Зоря» має взяти три очки, бо це дуже важливі бали у боротьбі за єврокубки. А криза «Інгульця», на мою думку, не в цій грі мине. Я думаю, що «Зоря» за рахунок своєї лінії атаки та класу мінімально, але виграє у «Інгульця». Мені здається, «Інгулець» багато не пропустить. Але «Зоря» переможе», – сказав Воробей.

Матч «Зоря» – «Інгулець» відбудеться 5-го грудня. Початок зустрічі о 14.00.

Андрій Воробей - колишній гравець «Шахтаря» і збірної України. Найкращий бомбардир чемпіонату України сезону 2000/2001. Триразовий чемпіон і володар Кубку України.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.