Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 грудня 2021, 18:39
985
0

Десна – Маріуполь. Прогноз на матч Андрія Воробея

Андрій Воробей зробив прогноз на матч 17-го туру УПЛ

| Оновлено 05 грудня 2021, 18:39
985
0
Десна – Маріуполь. Прогноз на матч Андрія Воробея
ФК Десна

Екс-форвард збірної України та донецького «Шахтаря» Андрій Воробей зробив прогноз на матч 17-го туру УПЛ «Десна» – «Маріуполь».

«У минулому турі «Десна» виграла на виїзді у «Чорноморця» (1:0). А «Маріуполь» на своєму полі поступився «Львову» (0:1). У турнірній таблиці УПЛ «Десна» із 24 очками йде на 6 місці. «Маріуполь» з 7 балами знаходиться на 16 позиції.

Ці команди грали між собою 17 разів. Цікаво, що у цих зустрічах лише один раз була зафіксована нічия. Ще у дев'яти поєдинках здобули перемогу чернігівці, а у семи поєдинках вигравали приазовці.

Цікава пара, тому що «Маріуполь» непогано грає насправді. Але приазовцям катастрофічно не вистачає очок. «Маріуполь» програє матчі і тому перебуває на останньому місці у турнірній таблиці УПЛ. «Десна» чергує перемоги з поразками. Я думаю, «Маріуполь» має зламати програшну серію. Думаю, команда з Маріуполя на нічию має награти. Молодь приазовців непогано виглядає і, мабуть, у матчі з іменитим суперником зможе зіграти внічию. Хоча, повторюся, «Десна» - хороший суперник і фаворит у цьому поєдинку, але, гадаю, сюрприз від «Маріуполя» може бути вже в цьому турі», - сказав Воробей.

Матч «Десна» – «Маріуполь» відбудеться 5 грудня. Початок зустрічі о 19.30.

Андрій Воробей - колишній гравець «Шахтаря» і збірної України. Найкращий бомбардир чемпіонату України сезону 2000/2001. Триразовий чемпіон і володар Кубку України.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.