Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
6938
7

Віктор СКРИПНИК: «Дуже шкода, що така ситуація склалася із Кочергіним»

Головний тренер «Зорі» прокоментував ситуацію із півзахисником, якого відправили у дубль

Віктор СКРИПНИК: «Дуже шкода, що така ситуація склалася із Кочергіним»
ФК Зоря Луганськ. Віктор Скрипник

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник розповів про ситуацію з Кочергіним, якого заслали у дубль, та про своє майбутнє у луганському клубі.

«Кочергін? Це не моя справа, це було очікувано. Мені як тренеру прикро, що один із моїх найкращих гравців не бере участі в іграх. Президента зрозуміти, чи генерального директора, чи наше керівництво, теж можна. Гравця зрозуміти теж можна, він сім'єю обзавівся, хоче поїхати до Європи і не хоче залишатися тут на 3 роки. Але як би прозаїчно це не звучало: незамінних – немає! По-людськи мені дуже шкода, що така ситуація склалася. Такий гравець не тільки «Зорі» потрібен, його й інші із задоволенням придбали б і запросили б.

Маю контракт 3 роки. Пройде 3 роки, я вирішуватиму або подумаю, що робитиму далі. У мене є, з ким радитися, і я прийматиму рішення. У мене достатньо часу, а зараз я сфокусований на «Зорі». Ми розмовляємо, ми маємо вагон часу. Там потім побачимо. І коли це «потім» буде, із цього човна вийде інформація».

Джерело Ігор Бурбас
Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Igrok4
Контракты предлагать нужно заранее, не хочет игрок продлевать - продали или дали отработать до конца. А то устроили феодализм какой-то.
Нико ФИН
Що ж то за головний тренер, коли його одного з кращих гравців вишвирнули з команди, а він (тренер) немає ніякого права голосу. Чи не хоче?
odiniznashih
Контракты должны быть как минимум, три года. А то не успел заиграть игрок в команде, а уже и дело к концу. А за пол-года до конца его за нормальную цену не купят - через полгода свободным агентом возьмут.
А 3 года - и в команде пару лет поиграет, и за год до конца продавать.