Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 10 грудня 2021, 09:33
3154
0

Порту – Атлетіко. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Заруба за друге місце

| Оновлено 10 грудня 2021, 09:33
3154
0
Порту – Атлетіко. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 7 грудня, на стадіоні «Драгау» у Порту відбудеться матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів, у якому місцевий «Порту» прийме мадридський «Атлетіко». Початок поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом. Розсудить зустріч Клеман Тюрпен із Франції.

Перед останнім туром ситуація у групі В наступна: лідирує «Ліверпуль» (15 очок), який уже забезпечив собі вихід до 1/8 фіналу найпрестижнішого клубного турніру Європи, а ось далі найцікавіше – «Порту» (5), «Мілан »(4), «Атлетіко» (4). Таким чином, обидві команди можуть претендувати як на вихід із групи, так і на виліт із єврокубків. Нічия буде на користь «Порту».

«Порту»

 

«Дракони» у поточному розіграші Ліги чемпіонів обіграли лише «Мілан». Також вони зіграли внічию з тим самим «Міланом» та «Атлетіко», а також двічі програли «Ліверпулю». Зараз все в руках «Порту», ​​оскільки перемога у цьому поєдинку гарантує команді друге місце та вихід у плей-оф.

У чемпіонаті Португалії «Порту» виграв уже вісім останніх матчів. Наразі в активі команди Сержіу Консейсау 35 очок і вона ділить перше місце у турнірній таблиці зі «Спортінгом». Уся боротьба за чемпіонство ще попереду.

П'ять гравців не допоможуть португальській команді у цьому матчі через пошкодження. Це Жоао Маріу, Франсішку Консейсау, Іван Маркано, Пепе та Клаудіу Рамош. Також дискваліфіковано Матеуса Урібе.

«Атлетіко»

 

У «матрацників» також лише одна перемога у поточному розіграші Ліги чемпіонів. Вони перемогли на виїзді «Мілан». Також були дві поразки від «Ліверпуля» та одна від «Мілана», а також нічия з «Порту». Саме такі результати поставили «Атлетіко» у дуже складне становище. Їм потрібна лише перемога, щоб навесні продовжити виступати у єврокубках.

На вихідних «Атлетіко» програв «Мальорці» у чемпіонаті, що говорить про те, що підопічні Дієго Сімеоне вкрай нестабільні. Їхні результати цього сезону залишають бажати кращого. У Прімері мадридці йдуть четвертими, в їхньому активі 29 пунктів. Щоправда, відставання від лідируючого «Реалу» складає вже десять балів і поборотися за чемпіонство буде дуже складно.

У «Атлетіко» лише дві втрати перед цією грою. Не допоможуть команді травмований Стефан Савич та дискваліфікований Феліпе.

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою дев'ять матчів. Три перемоги на рахунку «Атлетіко», дві вікторії у «Порту» та чотири нічийні результати.

Поєдинок між командами 15 вересня завершився з рахунком 0:0.

Орієнтовні склади

«Порту»: Діого Коста, Санусі, Мбемба, Кардозу, Манафа, Отавіо, Вітінья, Діас, Олівейра, Корона, Еванілсон.

«Атлетіко»: Облак, Льоренте, Ермосо, Лоді, Врсалько, Корреа, Кондогбіа, Де Паул, Коке, Грізманн, Феліш.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию. Нашою ставкою буде позиція – Х з коефіцієнтом 3.42 по лінії Parimatch.

7 грудня, вівторок

«Порту» – «Атлетіко»
Порту. Стадіон «Драгау». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі Megogo
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.