Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 07 грудня 2021, 13:15
2065
0

Ангеліна КАЛІНІНА: «Не думала, що буду так близько до топ-50»

Українська тенісистка підбила підсумки сезону

| Оновлено 07 грудня 2021, 13:15
2065
0
Ангеліна КАЛІНІНА: «Не думала, що буду так близько до топ-50»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ангеліна Калініна

Українська тенісистка Ангеліна Калініна підбила підсумки своїх виступів у 2021 році:

«Досить успішний, рік, так. Але мені не подобається слово «успіх». Успіх для мене це як... Новак Джокович цього року. Ось це успіх. Цей хлопець показав себе на всіх турнірах Великого Шолома. Але все одно це великий крок вперед у моїй кар'єрі, в тому числі в знайденої впевненості і отриманому досвіді.

Я не очікувала від себе того, що буду на межі потрапляння до топ-50 рейтингу. Я чекала того, що буду прогресувати, але не думала, що буду так близька до топ-50. Моїми цілями були топ-100 і потрапляння напряму в основну сітку турнірів Великого Шолома.

Мій чоловік (Антон Корчевський - прим.) є моїм тренером вже три роки, і я дуже задоволена нашою роботою. Він вніс величезний вклад, і ми дуже раді результатами нашої співпраці. Я працюю з одним тренером з фізпідготовки два роки - він знає, що мені потрібно робити у кожній частині сезону. Моя команда дійсно готова до нового сезону.

Дуже важливо грамотно спланувати розклад на наступний рік. Тепер я потрапляю на великі турніри, наприклад, в Досі, Дубаї або Маямі. Раніше це було дуже важко, мені потрібно було чергувати турніри WTA і ITF - 100-тисячники або WTA125. Я забезпечила собі участь на турнірах вищого рівня, але ніхто не гарантує, що ти будеш багато вигравати або успішно грати щотижня».

Олег Дідух Джерело: ITF
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.