Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 грудня 2021, 19:30
1810
0

Руслан МАЛІНОВСЬКИЙ: «Я сильно виріс в Аталанті»

Український хавбек – про матч проти «Вільярреалу»

| Оновлено 07 грудня 2021, 19:30
1810
0
Руслан МАЛІНОВСЬКИЙ: «Я сильно виріс в Аталанті»
Getty Images/Global Images Ukraine. Руслан Малыновський

Півзахисник «Аталанти» Руслан Маліновський взяв участь у передматчевій конференції перед поєдинком шостого туру Ліги чемпіонів проти «Вільярреалу» (8 грудня):

- Тренер завжди каже мені бити не сильно, а точно. У матчі з «Наполі» я забив гарний гол, але хочу допомагати команді, для мене важливо віддавати всього себе команді. Важко забивати з-за меж штрафного майданчика, але я не повинен тільки забивати.

Після матчу з «Наполі» ми святкували, але вже наступного дня почали думати про цей матч. Коли ти перемагаєш, у тебе з'являється впевненість у собі, але Ліга чемпіонів відрізняється від чемпіонату. Завтра буде інша гра, у нас має бути холодна голова та гаряче серце, ми повинні віддати все на полі.

- Яка твоя особиста мета?
- Я завжди хочу більшого, хочу забити більше 8 голів, але моя мета – грати краще, ніж в минулому сезоні. Подивимося, чи вийде. Тепер на нас чекає матч у Лізі чемпіонів і три – у чемпіонаті, сподіваємося зіграти добре.

Я сильно виріс в «Аталанті», багато чого навчився за два роки. Італійський чемпіонат складний, у Бельгії ти маєш більше часу, щоб подумати. Але я маю покращити багато аспектів гри, не тільки технічних, але й тактичних. Я маю вміти робити все і вчитися.

- Яким ти очікуєш побачити «Вільярреал»?
- Залежить від результату і від того, як ми гратимемо. Якщо ми заб'ємо ранній гол, їм доведеться розкриватися, але ми бачили, що сталося в Іспанії. Ми граємо вдома, подивимося, якою буде гра.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.