Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 сiчня 2022, 03:24
15680
22

На Десну накладено трансферний бан. Діма не грав, але хоче захмарні суми

Спортивний директор ‚Вадим Мельник підтвердив, що на клуб накладено санкції

| Оновлено 11 сiчня 2022, 03:24
15680
22
На Десну накладено трансферний бан. Діма не грав, але хоче захмарні суми
ФК Десна Чернігів. Константін Діма

Спортивний директор чернігівської «Десни» Вадим Мельник підтвердив інформацію, що клуб отримав трансферний бан за борги із заробітної плати перед 22-річним румунським захисником Константіном Дімою, який перебував у Чернігові 5 місяців та зіграв за команду рівно 1 хвилину:

«Станом на сьогодні на «Десну» справді накладено трансферний бан, який забороняє їй реєструвати нових футболістів. Це офіційна інформація, ми її не приховуємо. Якщо нам вдасться вирішити це питання, заборона буде знята, а ми зможемо підписувати новачків. Наразі йдуть переговори. Між ким? Між усіма зацікавленими сторонами. Поки що ми не можемо знайти точку дотику. Клуб хоче одне, футболіст – інше. Усі сторони шукають правильний для себе вихід із становища. Сподіваємось, що вдасться знайти рішення, яке влаштує всіх.

Коли настане ясність? Може, сьогодні, може, завтра, а може, ніколи. Наразі тривають переговори. Це все, що я можу сказати. Говорити про те, що для нашого клубу все вирішиться благополучно, буде неправильно, як і про те, що ситуація не зміниться на краще. Я думаю, все вирішиться. Коли – це інше питання.

Як сильно вплинула заборона трансферів? Трансферний бан не означає, що клуб перебуває на межі зникнення, як поспішили написати деякі ЗМІ. Клуб у чомусь не правий, але й футболіст не правий. Константін Діма взагалі не грав, а хоче отримати якісь захмарні суми. Три місяці побув у команді – виставили бан. Так карати «Десну» також неправильно.

Зрозуміло, що ми хочемо закрити це питання найближчим часом, але поки що не домовилися. Перебуваємо у стадії переговорів. Трансферне вікно велике. Усі сторони зацікавлені в тому, щоб швидше з цим розібратися, але поки що не можемо знайти точок дотику. Те, що хоче футболіст, нас не влаштовує. Те, що ми пропонуємо, йому не підходить.

Федерація каже вирішувати питання із футболістом. Якщо гравець дасть добро і забере свій позов проти нас... Поки що розмовляємо. Не можна сказати, що ми чогось боїмося. Хочемо швидше закрити це питання і брати нових футболістів, можливо, проводити омолодження складу. Але це все буде згодом.

Я не вважаю, що найбільша проблема у нашому футболі – це «Десна» Чернігів, про яку зараз ледь не всі сайти пишуть у поганому ключі. Таке враження, що в українському футболі нічого більше не відбувається. Мовляв, у всіх чудово, а у нас трансферний бан.

«Десна» завжди буде конкурентоспроможною, бо тренер та команда залишаються. Так, я не приховую, що у нас, як і в будь-якому іншому клубі, є проблеми, але я сподіваюся, все буде нормально. На сьогодні найболючіше питання – трансферний бан, який заважає нам підписувати нових гравців. Не скажу, що нам потрібні якісь дорогі футболісти, але посилення завжди потрібне.

Офіційно залишили «Десну» Тотовицький, Будківський, Арвеладзе. В них закінчилися контракти. Ми запропонували їм продовжити угоди, але вони не погодилися зробити це за наших умов. Оренда Болбата теж добігла кінця. Він повернувся до «Шахтаря». Може, він не дуже хотів залишитись, але й ми продовжувати її на колишніх умовах не особливо хотіли».

Оцініть матеріал
(76)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ман Сіті – 3-й. Як виглядає таблиця АПЛ після перемог Арсенала і Ліверпуля?
Футбол | 22 квітня 2024, 12:00 1
Ман Сіті – 3-й. Як виглядає таблиця АПЛ після перемог Арсенала і Ліверпуля?

20–21 квітня відбулися матчі 34-го туру чемпіонату Англії

Лаціо – Ювентус. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Кубка Італії
Футбол | 23 квітня 2024, 06:13 0
Лаціо – Ювентус. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Кубка Італії

Поєдинок відбудеться 23 квітня о 22:00 за Києвом

Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ya-Legenda
Да по делам Десне, они футболиста нашли, они согласились на его условия, а играл или нет, это уже не его проблема! Скауты Десны видели же его игру, в форме он или нет, сами виновны, а условия контракта надо выполнять.
P.S. Вон Женя Коноплянка, на банке постоянно сидит в Шахте, а деньги капают, и не маленькие!
PFCLviv
І шо шо не грав?! Умови договору треба виконувати... Привикли кидаловом займатись!
turist86
Менеджери Десни бездарні. Хто купує легіонера для того, щоб він відіграв ОДНУ хвилину (це при тому що команда не гранд з високою конкуренцією).
Найкращі гравці йдуть безкоштовно. Хоча продаж лише одного гравця компенсував би невдалий трансфер.
Aleks Maydan
"Я не вважаю, що найбільша проблема у нашому футболі – це «Десна» Чернігів"-це що означає,що всі клуби най...ють футболістів,а трансферний бан наложили чомусь на "Десну"?...Логіка прикольна.А щоб просто розрахуватись згідно контракту так не виходить?Це такі реалії нашого футболу.
fedd1979
Хі-хі ))) Згадую рідну "Волинь". Як би це не вважалося несправедливим (а неналежне ставлення до своєї роботи, вважаю, має каратися), але контракт є контракт. В Європі купа мільйонних футболістів, які не грають, а отрмиують захмарні зарплати, що поробиш... Питання в іншому: нащо підписувати мотлох з серйозними контрактами, а потім чухатися?
Михайло Кудієнко
Цікаво звідки так сума,не могла бути в нього зарплата 400 тисяч доларів за пів року,
Артем Дима футболист
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
umnuy2
по 6666 долларов за секунду получается
BekXan
Играл не играл есть контракт.Остальное это видение тренера и т.д.Так что платите.
Scofield_Lincoln
Димооон, где Димооон!
Igorrr
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Gagik_Perdonian
можно представить что будет с игроком в таком клубе, если он получает тяжелую травму - выкинут как собаку на улицу
Kapitoshka
Шось не пригадую вякому році у нас чемпіонаті було без зникнення клубу, чи клубних проблем вселенського маштабу
shoko
Контракт и цивилизованный футбольный менеджмент? неее..не слышали